Read Time:2 Minute, 9 Second

Mobiele airco’s worden steeds populairder. En niet alleen meer om te verkoelen in de zomer, maar nu ook om op een goedkope manier een ruimte te verwarmen. Het verplaatsbare apparaat is dus multi-inzetbaar. We zetten de grootste voordelen van een mobiele airconditioning op een rij.

Duurzaam verwarmen

Nu de energieprijzen de pan uit rijzen, zijn we massaal op zoek naar goedkope alternatieven voor het verwarmen van je huis. Een zeer duurzame methode is door te verwarmen op basis van elektriciteit in plaats van gas. Met de beste mobiele airco is dit mogelijk. De verrijdbare airco stelt je in staat een ruimte te verwarmen zonder gas te verbruiken en is dus een erg duurzame keuze in de winter.

Controle over je kamertemperatuur

Een ander voordeel is dat je met een airco het klimaat in je woning kunt reguleren. Is het te warm? Dan zorg je met een mobiele airco voor verkoeling. Wanneer het te koud is kies je juist voor een warme luchtstroom. Je stelt simpelweg de gewenste temperatuur in op het apparaat en binnen enkele uren is de ruimte op een aangename temperatuur.

Verplaatsbaar

Een airco die je eenvoudig kunt verplaatsen biedt veel voordelen. Zo kun je gebruikmaken van verkoelen of verwarming in de ruimte waar jij op dat moment bent. Ben je aan het werk in je thuiskantoor, dan plaats je de airco in deze ruimte. Ga je naar bed, dan verzet je het apparaat naar je slaapkamer om ook met een aangename temperatuur in slaap te vallen. Tot slot berg je de airco ook eenvoudig op wanneer je er geen gebruik van maakt.

Betaalbaar

Voor een vaste airco betaal je, met installatie van een erkende installateur, al gauw meer dan €1500,-. Een mobiele airco is wat dat betreft een erg goedkope optie. Met variërende prijzen tussen de €200,- en €500,- euro scoor je relatief goedkoop een multi-inzetbaar apparaat waar je jaren plezier van beleefd. Ben je op zoek naar een goedkoper alternatief? Dan moet je je misschien gaan verdiepen in een aircooler. Dit apparaat is niet zo multifunctioneel als een mobiele airco, maar kan wel net datgeen bieden, waar je op zoek naar bent.

Conclusie

Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden met een mobiele airco in huis. Als je op zoek bent naar een duurzame manier om te verwarmen, je de temperatuur thuis wilt kunnen reguleren en flexibiliteit wilt hebben in welke ruimte je wilt verkoelen of verwarmen, dan is een mobiele airco een zeer goede investering. Eentje die relatief goedkoop is en waar je zeker geen spijt van gaat hebben. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
spouwmuur isolatie Previous post Hoe weet je of spouwmuurisolatie interessant voor jou is?
hypotheekadviseur Next post Waarom schakel je een hypotheekadviseur in?