Read Time:1 Minute, 54 Second

De prijzen van bouwmaterialen zijn de afgelopen twee jaar explosief gestegen. En vaak blijft er hierdoor minder geld over voor het kopen van lampen, meubels of een nieuwe iPhone. Om weer wat extra geld te verdienen en tegelijkertijd ruimte vrij te maken in huis kan het vaak aardig lucratief zijn om eens door je zolder of garage te gaan spitten of je iPhone verkopen. Oude spullen leveren namelijk meer geld op dan je in eerste instantie zou denken.

Garage blijkt soms een goudmijn

De garage of zolder is een goudmijn van oude spullen. Voordat je begint met verkopen, is het een goed idee om een inventarisatie te maken van al je spullen. Dit geeft je een idee van wat je wilt verkopen en wat je wilt houden. Zoek maar eens uit. Vaak heb je nog een paar winterbanden van je vorige auto over, een oud bootje die je niet meer gebruikt of gereedschap die je niet nodig hebt of sportartikelen die staan te stoffen in de hoek. Als je je spullen verkoopt, is het belangrijk om ze zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Maak het even schoon zijn en pak je iPhone, maak een foto en zet het te koop om een marketplace.

Oude iPhone in keukenlade

Vaak ligt er ook nog geld in je la of op zolder waarvan je vergeten bent dat je het überhaupt nog had. Bijna de helft van de Nederlanders heeft namelijk een oude smartphone ergens in de la of een vergeten doos liggen. Om geld te krijgen voor je zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt het verkopen via marktplaatsen of je iPhone verkopen aan Fixje. Alle iPhone zijn geld waard, zelfs een iPhone die tijdens de verbouwen kapot is gegaan. Let bij het verkopen van je iPhone wel op dat je het toestel leeg maakt voordat je die verkoopt.

Dit is je oude iPhone waard

Wil jij je iPhone verkopen? Dan ben je natuurlijk benieuwd wat het toestel nog oplevert. Er zijn vier factoren die de prijs bepalen.

1. Controleer welk model iPhone je hebt

2. De opslagcapaciteit heeft invloed op de waard

3. Ziet het toestel er nog netjes uit of heeft die barsten en krassen

4. Werkt het toestel nog volledig of zijn er bepaalde functies die het niet meer doen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
knusse tuin Previous post Je tuin deze lente nog knusser maken
eetkamer Next post Tips om je eetkamer in te richten