Read Time:2 Minute, 54 Second

Met een goed gevulde gereedschapskist voor thuis kun je alles aan, van dagelijkse reparaties tot grote projecten voor het verbeteren van het huis. In deze blog hebben we onderzoek gedaan naar het gereedschap dat je minimaal in huis moet hebben. De producten in dit artikel zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, wil je de beste, dan kies je voor gereedschap bij mastertools.nl. Lees snel verder om te weten hoe je elke basis klus in huis kunt aanpakken!

Als je een huis bezit, dan kan een kleine investering in een gereedschapskist voor thuis je helpen bij het omgaan met basisbehoeften wat betreft reparaties en aanpassingen. Je kunt je verzameling in de loop van de tijd blijven uitbreiden naarmate er nieuwe projecten ontstaan ​​en je vaardigheidsniveau verbetert. Lees snel verder om meer te weten te komen over het beste gereedschap voor thuis. Je kunt bijna alles repareren met deze basis gereedschappen.

Schroevendraaierset

Schroevendraaiers kunnen voor alles worden gebruikt, van het vastdraaien van kast hardware tot het installeren van lichtschakelaars tot het openen van verfblikken. Kies het liefst voor een set, die bevat meestal kruiskopschroevendraaiers en platte schroevendraaiers in de meest gangbare maten.

Rolmaat

Houd een meetlint bij de hand om alles te meten, van het muuroppervlak voor een verfproject tot de houtdikte in een bouwmarkt. Kies voor een meetlint van minimaal 3 meter.

Gereedschapskist

Bewaar jouw verzameling bouten, schroevendraaiers en meer in een gemakkelijk mee te nemen gereedschapskist. De meeste hebben een handig handvat en een uitneembare binnenbak.

Hamer

Een gladde klauwhamer heeft een mooie mix van gewicht en veelzijdigheid om spijkers in hout te slaan. De schuine klauw is handig voor het uittrekken van de onvermijdelijk gebogen spijkers. Een goed model heeft een handgreep van glasvezel om schokken te verminderen.

Duct tape

Voor snelle reparaties in huis hecht deze plakband aan vrijwel alles. Het heeft een geweven achterkant die dikker is dan de meeste rollen, maar gemakkelijk op de gewenste lengte te scheuren is. Gebruik het om van alles en nog wat  mee te repareren.

Zaklamp

Met een oplaadbare zaklamp hoef je de volgende keer dat de stroom uitvalt niet op zoek te gaan naar nieuwe batterijen. Kies er een met helder licht  die minimaal 900 lumen af geeft ​.

Tangenset

Gebruik ze om verbogen netsnoer stekkers recht te trekken, oude douchekoppen te vervangen, bedrading door te knippen en zo ongeveer alles goed vast te pakken. Kies er het liefst een tand-en-groef-, diagonaal snijdende, langbek- en slip verbindingstang.

Universeel mes

Je zult keer op keer naar dit gereedschap grijpen om dozen te openen, kabels te snijden en nog veel meer. Geef vooraf wat meer uit voor een mes met een comfortabele ergonomische handgreep en een stevige vergrendeling. Vaak worden ze zelfs geleverd met vervangende mesjes om te gebruiken als de eerste bot begint te worden.

Plamuurmes

Dit is het gereedschap dat je nodig hebt om pasta te verspreiden, een raamkozijn opnieuw te vullen of verf of behang af te schrapen. 

Handzaag

Een handzaag is minder intimiderend en sneller op te zetten dan een elektrische zaag en is goed voor het werken met hout of vorm materiaal. Kies er een met een dik lemmet en een breed, ergonomisch handvat.

Verstelbare steeksleutel

Je hebt een verstelbare steeksleutel nodig om sanitaire voorzieningen aan te passen, schommelsets te monteren en meer. Kies voor de langere handgreep wanneer je extra kracht nodig hebt om een ​​vastzittende moer los te maken, ga voor een kortere handgreep als de ruimte krap is.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
haag in de tuin Previous post De 5 voordelen van het plaatsen van een haag in de tuin
interieurtrends 2023 Next post De interieurtrends voor 2023