Read Time:2 Minute, 21 Second

Als de zomer zijn einde nadert, is het weer tijd om kritisch naar het interieur te kijken. De woonkamer, eventueel de keuken en badkamer moeten weer klaargemaakt worden voor het komende najaar. Maar hoe pak je dat aan? Wat zijn de belangrijkste herfst en winter interieurtrends 2019-2020? Welke interieur kleuren 2020 en welke woontrends voor komende winter mag je echt niet missen? In elk geval de volgende ontwikkeling niet, namelijk het interieur lekker persoonlijk maken. Een persoonlijke woonkamer is een gezellige en warme woonkamer, waar je je direct op je gemak voelt. Maar hoe creëer je precies ene persoonlijk ingericht interieur, om mee te doen met een van de nieuwste woontrends 2020? De inspiratie in dit artikel helpt je om persoonlijke interieurtrends 2020 in jouw woning aan te brengen. Laat je inspireren en ontwerp een lekker persoonlijk en gezellig interieur voor jezelf en jouw geliefde(n).

1. De interieur kleuren 2020 die bij een persoonlijk interieur passen

Qua kleur mag in een persoonlijk interieur eigenlijk alles. Qua interieur kleuren 2020 kies je bij een persoonlijk ingerichte woonstijl gewoon voor je eigen favoriete kleuren. Of dat nu zachte en lichte kleurtinten zijn of juist felle primaire kleuren: de keuze is helemaal aan jou. Aan te raden is wel om voor tijdloze kleuren te kiezen of voor kleuren die echt bij je passen. Zo weet je in elk geval zeker dat jouw interieur je over tien jaar nog steeds aanspreekt! Realiseer je dat wit en grijs onpersoonlijk overkomen dus kies gerust voor wat meer uitgesproken kleuren!

2. Gebruik persoonlijke spulletjes

Tot de herfst en winter interieurtrends 2019-2020 voor een persoonlijk interieur, behoort zeker het gebruik van veel persoonlijke spullen. Een van de een woontrends voor komende winter is om in de woonkamer bijvoorbeeld een mooie glazen vitragekast neer te zetten, waarin je voor jouw waardevolle spullen of verzamelingen tentoonspreidt. Dat kunnen erfstukken zijn of jouw verzameling horloges, bierviltjes of oorbellen. Je kunt het zo gek niet bedenken, als het maar lekker persoonlijk en eigen is. Een idee dat aansluit bij de interieurtrends 2020 is om eigen kunst en leuke, persoonlijke foto’s aan de muur te hangen. Houd je van schilderen, hang dan enkele gave eigen creaties aan de muur. En qua foto’s kies je voor gezellige, stoere of avontuurlijke foto’s van jezelf en/of jouw geliefde(n).

interieurtrends 2020

3. Zelf je meubels ontwerpen

Tot de nieuwste woontrends 2020 voor een relaxed persoonlijk interieur behoort ook het zelf ontwerpen van gave en uniek meubels van hout. Ook al ben je niet zo creatief, of denk je dit niet te zijn: tegenwoordig zijn er via internet aantrekkelijke voorbeelden van woontrends voor komende winter te vinden die je prima zelf kunt maken. Denk aan een eikenhouten eettafel, een robuuste houten stoel of een zelfgebouwde sfeerhaard. Persoonlijker dan dit gaat jouw woonkamer niet worden!

persoonlijk interieur

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Het nieuwe wonen met een sfeervolle eiken tafel!
Next post Vastgoed als beleggingsvariant