Read Time:1 Minute, 49 Second

Wat is er nu sfeervoller dan een prachtige eiken tafel? Een stoere eiken tafel is weer helemaal ‘terug van weggeweest’ en de medewerkers van EIKENvakman – een webshop gespecialiseerd in eiken tafelbladen – vertelt jullie hier graag wat meer over! Ben je nu al benieuwd geworden, begin hier dan meteen jouw zoektocht naar een nieuw eiken tafelblad bij EIKEnvakman!

Een ruime (online) collectie. 

In jouw zoektocht naar een eiken tafel is het blad natuurlijk het allerbelangrijkste. Bij EIKENvakman vind je een uitgebreide (online) collectie tafelbladen. Deze worden – op bestelling – door ervaren houtbewerkers (vakmannen!) ambachtelijk op maat vervaardigd, en dat zie je! 

Welk eikenhout?

Waar begin je? Natuurlijk is het soort eikenhout een belangrijke afweging. Kies je een sfeervol tafelblad van rustiek eikenhout (ZIE FOTO!), een stijlvol tafelblad van foutvrij eikenhout, of voor de robuuste en stoere ‘extra rustiek’ tafelbladen met wat grovere noesten, scheuren en oneffenheden?

De dikte.

Maar uiteraard is er meer te kiezen dan alleen de eikenhout(kwaliteit) soort. De dikte is een belangrijke afweging. Ga je voor een subtiel tafelblad van 3 cm dik, een ‘standaard dikte’ van 4 of 5, of ga je voor ‘dik’ met 6 of zelfs 8 cm. Het kan allemaal bij EIKENvakman! 

De vorm.

Ja, ook de vorm is een lastige…. De meest verkochte vormgeving is nog altijd ‘recht’, maar afwijkende vormen zijn echt in opkomt, rond is weer helemaal terug, ovaal wordt steeds vaker gekozen en wat dacht je van die stoere & natuurlijke boomstam tafelbladen van eikenhout.. 

Eiken of stalen poten?

En wat is een tafel zonder poten. Allereerst kun je natuurlijk kiezen voor poten van staal, voor een stoer accent. Bekijk hier meteen even alle tafelpoten van staal (geocat) van EIKENvakman.nl >>. Of ga je voor een echte ‘eiken tafel’ met eiken tafelpoten?

Naast de bekende eiken tafelpoten die – in 1 lijn met de stalen tafelpoten – erg populair zijn in X-, A-, en H-vorm, bieden wij diverse bijzondere tafelpoot varianten zoals de ‘klassieke’ en de ‘landelijke’ tafelpoten van eikenhout.

TIP: Ben je op zoek naar een centrale eiken tafelpoot, oftewel een eiken (tafel)onderstel voor bijvoorbeeld een ovaal en/of rond tafelblad, bekijk dan even onze aparte productcategorie eiken tafel onderstellen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Gecoat aluminium als ‘afwerkprofiel’?
nieuwste woontrends 2020 Next post De herfst en winter interieurtrends 2019-2020: maak het persoonlijk!