Read Time:2 Minute, 11 Second

De juiste buitenzonwering voor jouw nieuwe woning is een belangrijk aspect. Met de juiste buitenzonwering zorg je – vanzelfsprekend – voor de juiste zonwering, maar ook voor de juiste privacy, isolatie en verduistering. Er zijn enorm veel opties wanneer je zonwering wilt gaan toepassen. Wij leggen je graag wat meer uit over de verschillende zonwering opties die er leverbaar zijn. Ook adviseren we je over de beste zonwering voor jouw woning en hebben we ook een aanbieder in gedachte!

Rolluiken

Rolluiken worden het meest gekozen in Nederland. Dit omdat rolluiken enorm veel voordelen hebben naast zonwering. Een rolluik is namelijk ook inbraakwerend, isolerend, verduisterend en geluidswerend. De rolluiken worden naast voor een raam, ook vaak gekozen voor deuren en andere openingen. Dit simpelweg omdat rolluiken zorgen voor de juiste beveiliging. Je kunt rolluiken met een bandopwinder bedienen, echter kun je ook kiezen voor elektrische bediening d.m.v. een afstandsbediening of een wandschakelaar. Verder kun je kiezen uit allerlei rolluiklamellen (verschillende diktes en hoogtes), kastvormen en kleuren. Qua prijs zit je met rolluiken altijd goed. Rolluiken zijn namelijk de goedkoopste optie voor zonwering. Bekijk de rolluiken bij Rolluiken33.nl voor de laagste prijsgarantie! Nergens anders bestel je goedkopere aluminium (!) rolluiken van topkwaliteit.

Screens

De zonwering screen is de populaire nieuwkomer op de Nederlandse markt. Screens hebben ongeveer dezelfde constructie (kast en zijgeleiders) als de rolluiken, echter hebben de screens een doek die zorgt voor de zonwering, bij rolluiken zijn dit de lamellen. De doeken zijn leverbaar in verschillende kleuren en lichtdoorlatendheid. Je kunt kiezen voor verduisterende screendoeken, maar je kunt ook kiezen voor doeken met een kleine percentage lichtdoorlatendheid. Screens zijn modern en daarom ook zo populair. De uitstraling van een screen zorgt voor een luxueus eindresultaat die je met geen andere buitenzonwering kunt vergelijken. Screens bij Rolluiken33.nl kun je compleet naar wens samenstellen. Je kunt (op de millimeter nauwkeurig) een maat opgeven, de bediening selecteren, een screendoek kiezen en nog veel meer. Wanneer je compleet naar wens jouw screen(s) hebt samengesteld, kun je deze meteen online bestellen en binnen 1-2 weken wordt jouw bestelling geleverd.

Overige buitenzonwering

Naast de screens en rolluiken kun je ook nog kiezen voor de shutters en markiezen voor buitenzonwering van jouw woning. De shutters en markiezen hebben beide een landelijke uitstraling. De shutters zijn meestal van hardhout en beschermen jouw woning tegen zonlicht en warmte. De markiezen staan bekend om de unieke uitstraling die ze hebben. De ronde en bolle vorm zorgt voor de juiste zonwering van alle kanten waar het zonlicht binnen kan vallen. Beide buitenzonweringen hebben een karakteristieke uitstraling die zorgen voor landelijke make-over van jouw woning.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
staande-vloerlamp Previous post Mooie staande lampen van Made.com
warme kleuren interieur Next post De herfst en winter interieurtrends 2019-2020: alles mag, niets hoeft!