Read Time:2 Minute, 13 Second

Het kiezen van geschikte raamdecoratie is niet altijd gemakkelijk

Het kiezen van raamdecoratie is voor veel mensen een lastige opgave. Dit komt vooral door de grote keuze die er op dit gebied is. Zo kun je gaan voor traditionele luxaflex. Maar ook houten lamellen, rolgordijnen, duo rolgordijnen, rolluiken of inbetweens zijn goede opties als raamdecoratie. Met name inbetweens zijn de afgelopen jaren, zowel onder particulieren als ook in bedrijfssectoren, populair geworden. Dat heeft vooral te maken met de pluspunten van dit type raamdecoratie vergeleken met andere soorten raambekleding. Maar wat maakt inbetweens nu zo aantrekkelijk?

Wat zijn inbetweens voor soort raambekleding

Vertaald vanuit het Engels betekent inbetweens letterlijk: ‘ertussenins’. Deze naam duidt op de stofdikte van deze raamgordijnen. Die dikte zit tussen de dikte van vitrage stoffen en overgordijnen in.

Slechts één gordijn nodig

Een groot pluspunt van inbetweens is dat je een stofdikte hebt die de ideale dikte heeft, namelijk tussen vitrages en overgordijnen in. Je hebt feitelijk maar één gordijn nodig in plaats van duo rolgordijnen, om de privacy in huis te garanderen. Inbetweens zorgen er namelijk voor dat er niet van buiten naar binnen gekeken kan worden.

Ruim voldoende privacy en verduistering

Zoek je dus raambekleding die ruim voldoende privacy garandeert, dan maak je met inbetweens een goede keuze. Naast het feit dat inbetweens voorkomen dat passanten of overburen bij jouw de woning in kunnen kijken, verduistert dit type raamdecoratie prima. Terwijl de stof tegelijk transparant is en relatief licht is. Het is hier de dikte van de stof die het zonlicht goed tegenhoudt en zorgt voor een woning die op een aangename manier lichter en donkerder gemaakt kan worden door de in betweens op en af te rollen.

Inbetweens zijn sfeervol en stijlvol

Raamdecoratie moet verder natuurlijk mooi ogen en sfeer brengen. Met inbetweens is dit uitstekend realiseerbaar. Deze raamgordijnen hebben een sfeervolle uitstraling en zien er eigentijds uit. Verder kun je er zowel klassieke, landelijke, industriële als moderne interieurs mee opfleuren. Met dit type gordijnen kun je dus alle kanten op!

Sterk en duurzaam

Vanwege de stofsoort kies je voor een gordijn type dat lang meegaat. Inbetweens bestaan uit stof die sterk en soepel is. En dus lekker lang meegaat. Ideaal, want je wilt natuurlijk niet over een aantal jaar opnieuw rolgordijnen hoeven aanschaffen.

Ruime keuze aan modellen en soorten

Zoek je raamsverduistering en raambekleding waarmee je echt voor de dag kunt komen en tegelijk sfeer en privacy mee creëert, dan zijn inbetweens voor jou de perfecte oplossing. Oriënteer je goed in het grote (online) aanbod, want er is tegenwoordig een grote keuze aan typen, modellen en soorten inbetweens verkrijgbaar. Alvast veel plezier toegewenst van jouw gordijnen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
woontrends 2020 Previous post De herfst en winter interieurtrends 2019-2020: Intimiteit
staande-vloerlamp Next post Mooie staande lampen van Made.com