Read Time:3 Minute, 27 Second

MOOIE HALBANKJESlandelijk halbankje

De hal, het visitekaartje van een huis.

De inrichting van de hal zet meteen de sfeertoon voor gasten die voor het eerst bij u op visite komen. Niet altijd zullen zij bewust letten op wat er in uw hal staat, sterker nog, ze zijn waarschijnlijk druk bezig met de hond te begroeten, u een fles wijn te overhandigen en hun jas op te hangen. Toch voelt de gast onmiddellijk de ambiance. De hal fluistert wat u wilt uitstralen, van: ‘gezellig, kom binnen’ tot ‘wanneer ga je weer?’ De entree van een huis is een afspiegeling van uw welkom! Bijzondere halbankjes dragen dan ook bij aan een gezellige binnenkomst.

Vaak is de gang van een huis een noodzakelijk kleine ruimte. Immers het is alleen maar een doorgangsruimte, geen verblijfsruimte. Meestal bevindt zich daar ook het toilet, de meterkast en de trap die allemaal hun ruimte innemen. Toch wilt u veel kwijt op een kleine oppervlakte: Een spiegel, een kapstok met jassen en tassen, een schoenenkast, een paraplubak en soms ook nog de hond. Hoe houdt u dat alles georganiseerd met een fijne ambiance? Het antwoord is: mooie halbankjes!

Bijzondere halbankjes zijn een sieraad voor uw entree. Vaak zijn ze sfeerverhogend of praktisch met opbergruimte. Ze hebben allemaal gemeen dat ze zo min mogelijk ruimte innemen en toch het comfort bieden dat u zoekt.

bijzondere halbankjes
Landelijk halbankje Perth R à €399,99

Landelijk halbankje Perth R

ARS is er weer in geslaagd een fraai designmeubel te maken dat functionaliteit combineert met een stoere uitstraling. De Perth R van ARS is een mooi halbankje van acaciahout heeft een donker zitvlak dat frappant afsteekt tegen het witte houtwerk. In de twee ruime lades kunt u uw handschoenen, mutsen en sjaals opbergen. Het bankje past goed bij houten vloeren. Dit is een landelijk halbankje dat een charmante Engelse countrystijl uitstraalt terwijl het toch maar 1.20m breed is.

mooi halbankje
Kare Design Wing à €169,-

Mooi halbankje van Kare Design

Het merk Kare maakt meubels die non-conformistisch en authentiek zijn. Kare ontwerpt zoals ze zelf zeggen ‘slightly crazy’ meubels met een ‘wow’ effect. Daarbij leveren ze zeer goede kwaliteit die levenslang meegaat.
De Kare Design Wing is zo’n meubelstuk. Een mooi halbankje vol elegante verbeeldingskracht. Met zijn vintage uitstraling zou hij zo uit een kasteel kunnen komen. U moet niet verbaasd zijn als men u vraagt op welke Franse brocante markt u dit originele bankje op de kop heeft getikt. Het bankje meet slechts een meter! Omdat het bankje maar een A4’tje diep is, neemt het echt nauwelijks ruimte in uw hal. Daarbij zijn de kussens en armleuningen ook nog eens comfortabel zacht. Een absolute must voor uw entree.

bijzonder halbankje
Kare Design Authentico à €769,-

Kare Design Authentico

Ook van Kare, is de Design Authentico. Een bijzonder halbankje met een passpiegel die behalve handig, ook zeer fraai is. Het bankje is in al zijn eenvoud op zijn zachtst chic te noemen en heeft met de iets schuine pootjes een retro-look uit de jaren zeventig.
Het heeft een eigenwijs klein handschoenenkastje en het ensemble is gemaakt van gelakt sheeshamhout. Het is een mooi halbankje van 170m breed, dat ideaal is om even te gaan zitten en uw schoenen aan te trekken en uw veters vast te maken. Deze bijzondere halbankjes zijn nu typisch zo’n voorbeeld om een sfeervolle gang te creëren.

mooie halbankjes
ARS halbank Melbourne à €319,99

Halbank Melbourne O

Ook van het merk ARS zijn de mooie halbankjes in de Melbourne-lijn. De Melbourne O is een landelijk halbankje uitgevoerd in massief grenen dat levenslang meegaat. Dit stoere ontwerp kan beslist een stootje hebben. De landelijke afwerking geeft onmiddellijk sfeer aan uw entree. Het bijzondere halbankje is slechts een minimale 1.20m breed waardoor het in uw hal niet teveel ruimte zal innemen. De robuuste lades zijn een comfortabele 45cm diep. Ook dit product van ARS kent een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding, dat u zeker zal aanspreken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Handige tips om zelf laminaat te leggen
Next post Tuin opnieuw inrichten? Deze 4 apps zijn onmisbaar!