Read Time:3 Minute, 15 Second

Meubelen van Lavis Otar zorgen ervoor dat je je onmiddellijk thuis voelt in je interieur. Lavis Otar meubels stralen een robuuste en toch verfijnde klasse uit die bij heel wat interieurs past. Ze zijn gemaakt van sloophout uit India en ze vertonen verschillende soorten lak in diverse kleuren. De tinten zijn vrolijke natuurkleuren zoals bruin, gebroken wit, beige, licht groen en zeeblauw.

Sloophout als basis

Lavis Otar heeft voor sloophout uit India gekozen. Het hout wordt door de plaatselijke bevolking gerecupereerd en te koop aangeboden voor meubelen. Het is hoofdzakelijk afkomstig van boten en oude deuren. De nieuw samengestelde meubelen vertonen spijkergaatjes, krassen of slijtagesporen. Maar dat creëert nu net de unieke look van het hout. De restanten verf zijn een onderdeel van de stoere look. Doordat elke stuk hout uniek is, is ook elk meubelstuk een unieke creatie! Of het nu gaat om een klein kastje of een grote tafel, Lavis Otar meubels stralen degelijkheid, robuuste klasse en karakter uit. Het is net of ze zijn van generatie op generatie doorgegeven en ze zijn nu al een hele tijd in jouw bezit.

lavis otar
lavis otar spiegel à €109,99
meubels van Lavis Otar
Salontafel Lavis Otar à €399,99

Meubelen van Lavis Otar vinden overal hun plaats

Deze prachtige meubelen zijn van oude materialen gemaakt en hebben een verweerde look. Maar toch zijn ze in elk interieur een blikvanger. Ze passen uitstekend bij een vintage wooninrichting waar ze perfect passen bij je andere gerecupereerde meubelen in vrolijke kleuren. In een klassieke of zelfs ouderwetse woning zijn meubelen als deze volledig op hun plaats. Het is alsof ze er al jaren staan. In een loft of industriële woning staan ze stoer bij andere ruw houten meubels. En beeld je eens in: een paar meubels van Lavis Otar in een strak wit futuristisch of een trendy minimalistisch interieur. Hier zijn het echte eyecatchers. Ze vormen een contrast en geven een meerwaarde aan de kamer.

Lavis Otar creëert pareltjes van meubelen

Een enkel stuk of een paar meubelen van Lavis Otar aanraden zou de andere meubelen uit de collectie oneer aandoen. Het zijn één voor één pareltjes! Bekijk bijvoorbeeld de salontafel eens: stoer, sterk, doorleefd en toch zo trendy! Ze is uitgerust met praktische laden, stevige pootjes en gedecoreerd met mooie handgrepen. Of wat denk je van de prachtige boekenkast in de vorm van een vissersboot? Het is heel origineel en laat zonder omwegen zien waar het sloophout vandaan komt. Ook de vrolijke kleuren van de zee worden nog duidelijk weergegeven in deze kasten. Zelfs al kies je maar voor een eenvoudige spiegel, ook hierin komen de etnische kleuren volledig naar voren. Of neem bijvoorbeeld de houten bank: stoer, vrolijk en exotisch tegelijkertijd. In deze bank zijn heel wat kleurrijke stukken hout verwerkt. Dit zie je ook duidelijk bij de meerkleurige eetkamerstoel. Elk deel is uniek, en daarom kunnen er geen twee dezelfde banken gemaakt worden. Dit geldt trouwens voor alle meubelen van dit merk.

lavis otar meubels
Houten bankje à €489,99
meubelen van Lavis Otar
Kast met wijnrek à €469,99

Een ecologisch verantwoorde keuze

Als je voor meubels van Lavis Otar kiest, dan kies je voor milieuvriendelijke meubelen. De productie van deze meubelen raakt op geen enkele wijze aan het bestaande bosbestand. Bovendien verminderen ze de afvalberg aanzienlijk. Met meubels van Lavis Otar kun je er zeker van zijn dat je ecologische voetafdruk kleiner wordt. Bovendien geef je met deze meubelen werk aan mensen uit een zeer lage bevolkingsklasse.

Lavis Otar is een trendsetter die volledig met de tijd meegaat. Je kunt Lavis Otar in een paar woorden samenvatten: recyclen, duurzaamheid en authenticiteit met daaraan schoonheid, stijl en degelijke prijzen gekoppeld!

lavis otar wijnkast
lavis otar wijnkast à €279,99
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 4 tips bij het kopen van een badkamerlamp
Next post Bijzondere bloemenvazen, laat je inspireren!