Read Time:3 Minute, 34 Second

Delft is een zeer oude stad met meer dan 100.000 inwoners. Het mooie aan Delft is dat de binnenstad nog echt historisch is. Het is niet zoals de meeste steden compleet gerenoveerd. Nee, integendeel: alles is nog echt uniek. In deze mooie unieke binnenstad zijn ook veel leuke woonwinkel Delft te vinden. Het voordeel van Delft is dat er niet alleen grote, bekende woonwinkels zijn, maar daarentegen ook unieke woonwinkels die het een waar genot maken om er eens een kijkje te nemen. Dit artikel gaat over de leukste woonwinkel van Delft. Een lijst van de zes mooiste winkels die je zeker moet bekijken tijdens je tripje naar Delft. Je huis zal er zeker mooier van uit gaan zien!

 

Leuke woonwinkels in Delft ‘Van Alles (en nog iets)’

Een leuke woonwinkel om eens heen te gaan is ‘Van Alles (en nog iets)’ in Delft. Deze woonwinkel heeft spullen die je letterlijk nergens anders in Nederland zal tegenkomen. Als jij dus op zoek bent naar echte unieke dingen om je woning op te fleuren, is het aan te raden om hierheen te gaan. Het is zeer uniek omdat de eigenaren werkelijke passie voor hun spullen hebben. Dit gaat zover dat ze zelfs de hele wereld rondreizen om mooie spullen bij elkaar te vinden. Voor mensen die niet van afgezaagde woonspullen houden en liever out of the box denken is het derhalve aan te raden om hier eens een kijkje te nemen. De leukste interieurwinkel in Delft.

Leukste interieurwinkel in Delf

 

Smits Designcentre

Smits Designcentre is een ideale woonwinkel voor mensen die niet van standaard houden. Alles wat ze maken is nieuw, maar wel bijzonder. Ze hebben spullen voor mensen met bijzondere smaken. Als jij niet van een reguliere huiskamer houdt is het een goede plek om heen te gaan. Ze verkopen namelijk aparte banken, zoals typische slangenbanken. Allemaal heel apart en niet te vinden bij reguliere winkels. Een kijkje nemen kan dus nooit kwaad.

leukste woonwinkel van Delft

 

Seven Days Store

Voor de mensen die wat meer van standaard meubels houden is de Seven Days Store een aanrader. Ze stellen dat ze zeer hippe dingen verkopen die echt bij deze tijd passen en uniek zijn. Het punt is dat ze geen webshop hebben waar ze spullen verkopen. Dit komt omdat ze mensen een unieke ervaring willen beleven. Bij een webshop zie je namelijk alle producten los van elkaar, maar dit is niet het geval als je naar binnen gaat. Dan kom je er namelijk al snel achter dat je met echte professionals wat betreft wonen van doet hebt. Kortom een van leukste woonwinkel van Delft.

 

Leuke woonwinkels Delft: Ikea

Voor de meer traditionele meubelen is er in Delft ook gewoon een bekende Ikea. Een voordeel van Ikea is dat het een stuk goedkoper is dan de speciaalzaken. Dit vanwege de massaproductie. Een voordeel van de Ikea is de grote voorraad. Je hoeft niet weken te wachten tot er bepaalde spullen naar je huis worden gezonden. Daarnaast hebben ze ene heel groot assortiment en kun je dingen terugbrengen bij verschillende Ikea winkels. En deze heb je door heel Nederland heen, dus dat scheelt.

Leuke woonwinkels in Delft

 

Leukste interieurwinkel in Delft: Van Waay & Soetekouw

Deze zaak hoort ook bij leuke woonwinkels in Delft. Ze staan erom bekend om zeer beroemde designklassiekers te verkopen. Het is dus echt voor mensen die verstand hebben van interieur. Niet voor degene die zijn huis gewoon wil invullen, maar voor mensen die echt iets unieks zoeken. Hier betaal je een hoge prijs voor maar daar krijg je wel veel voor terug. Zo weet je zeker dat degene die jou helpt zeer ervaren is. Deze kan je dus altijd helpen bij het maken van een goede beslissing. Bij grotere zaken hebben werknemers vaak minder affiniteit met de producten die ze verkopen. Je betaalt dus ook voor kennis en niet alleen de spullen.

 

A-Meubel

A-Meubel is een meer traditionele meubelzaak. Hoewel ze bijvoorbeeld niet zo groot zijn als een Ikea hebben ze wel meerdere vestigingen. De voordelen van A-Meubel zijn dat ze een webshop hebbenen je op die manier al kunt zien wat ze zoal verkopen. Dit is niet het geval bij de meer kleinere winkels. Ook is A-Meubel goedkoper dan de gemiddelde meubelwinkel. Daarnaast zijn er regelmatig sales. Mooi dus!

Leuke woonwinkel Delft

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 5 ideeën voor het kopen van een brievenbus
Next post Jielde designlampen