Read Time:2 Minute, 11 Second

De kamer waar all the magic happens. Met the magic bedoelen we natuurlijk alle series die je bingewatched en de heerlijke nachtrust die je daar geniet. De kamer waar je elke avond in de armen van jouw lief ligt. We hebben het natuurlijk over de slaapkamer. Dit is een van de belangrijkste ruimtes in je huis en daar mag natuurlijk wel wat aandacht in gestoken worden. Daarom vijf meubels die jouw slaapkamer helemaal afmaken

  1. Een romatische hangstoel

Een hangstoel heeft alles: het ziet er ontzettend leuk uit én zit ook nog eens heel comfortabel. Bijvoorbeeld deze variant van VidaXL met Ibiza-look. Rustig wakker worden in jouw luie stoel terwijl je nadenkt over je Outfit Of The Day. Of juist in alle rust een boekje lezen zonder te worden verstoord. Een goede stoel is een echte aanwinst voor je slaapkamer!

Hangstoel Ibiza macrame (Klik en bestel)
  1. Een sfeervol vloerkleed

Een mooi kleed maakt niet alleen je woonkamer heel sfeervol, maar doet ook wonderen voor je slaapkamer. Zonder je kamer voller te doen ogen, geeft een kleed wel gelijk een leuk accent. Bijvoorbeeld deze variant van Made met kleurverloop. We love!

Tazim groot viscose vloerkleed 160 x 230cm, roze en geel (Klik en bestel)
  1. Een klamboe jouw bed om te toveren in een hutje

We gaan niet liegen dat muggen geen rol spelen in dit verhaal. Deze krengen tergen ons de hele zomer en we willen dit maar wat graag voorkomen. Een klamboe is natuurlijk een ideale oplossing voor dit probleem, maar het staat het ook nog eens enorm gezellig. Met een klamboe tover je jouw bed om tot een soort hutje. Extra knus wanneer je ’s avonds onder de dekens en in de armen van je lief kruipt. 

Dubbele klamboe muggennet voor rond bed 1020 x 230 x 56 cm (Klik en bestel)
  1. Een uniek en opvallend bed

Je bed is natuurlijk één van je meest waardevolle bezittingen. Het biedt tot slotte de sleutel tot jouw droomwereld. Waarschijnlijk neemt dit meubel het grootste deel van je kamer in beslag. Investeer daarom in een uniek en opvallend bed. Het is ten slotte de grootste eyecatcher van je slaapkamer! Wat dacht je van dit leuke model van VidaXL. Hij is gemaakt van gerecycled hout en daarmee ook nog eens duurzaam. Win, win!

Bedframe massief gerecycled hout 160×200 cm (Klik en betsel)
  1. Een leuke lamp

It’s all in the details. Maak jouw slaapkamer daarom af met een leuke lamp. Bijvoorbeeld deze kekke variant van Made. We houden van ananas en we houden van bling. What’s not to love?

Miranda kroonluchter, doorzichtig glas en nikkel (Klik en bestel)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
gezelligheid in de keuken Previous post Gezelligheid in je keuken: 4 tips
industriele look Next post 4x hoe je een industriële look in de woonkamer creëert