Read Time:3 Minute, 6 Second

Assen is de hoofdstad van Drenthe en daarmee ook wel een van de bekendste steden in deze provincie. Je zult wellicht in eerste instantie denken dat er weinig te beleven is in Assen, maar dat is niet geheel waar. Assen heeft namelijk een groot winkelcentrum waar je van alles kunt kopen en zien. Ze hebben niet alleen een aantal grote winkelstraten, maar daarnaast ook nog eens een overdekt winkelcentrum! Op die plekken kun je echt je ei kwijt en van alles kopen. Er zijn leuke woonwinkels in Assen te vinden. Hierbij een lijst van de vier leuke woonwinkels in Assen.

Vivante

Een leuke woonwinkel in Assen is Vivante! Wanneer je het design van je huis wilt opfleuren tegen scherpe tarieven is Vivante een goede plek om eens een kijkje te nemen. Vivante koopt vrijwel alles wat betreft woonartikelen, maar ze zijn vooral gespecialiseerd in Gordijnen, Tapijt en Harde vloeren. Gordijnen zijn bij Vivante beschikbaar in verschillende kleuren tegen scherpe tarieven. Een voordeel is dat ze ook een webshop hebben. Daar kun je eerst een kijkje nemen alvorens je overgaat tot een bestelling. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken met een verkoper in de winkel zelf. Op die manier kun je de gehele collectie zien die daar aanwezig is. Dit scheelt tijd en op die manier heb je veel overzicht. Ze kunnen je ook van advies voorzien aldaar over andere zaken die je nodig hebt. Al het personeel is daar immers in gespecialiseerd.

Sfeer

Wanneer je een woningszaak zoekt die minder grotesk is en echt typisch voor assen; dan is de Sfeer een goede plek om eens heen te gaan. Het voordeel van een woonwinkel als Sfeer is dat het pittoresk is en echt voorzien van speciale attributen die je bij de grotere multinationals doorgaans niet tegenkomt. Sfeer is gespecialiseerd in meubelen, kasten, verlichting en nog veel meer. Sfeer is een winkel voor mensen die echt voor kwaliteit gaan. Het is over het algemeen duurder dan andere woonwinkels, maar dit komt omdat het uniek is en veel van de dingen die ze hebben niet te koop zijn bij andere winkels. Voor mensen die financieel wel wat te besteden hebben en echt op zoek zijn naar een duurzame manier van hun woning inrichten is sfeer ideaal. Het voordeel is dat het personeel veel weet en altijd klaar staan om een handje te helpen. Bij Sfeer kun je overigens ook nog andere mooie dingen vinden, zoals klokken, spiegels, kapstokken en nog veel meer. Het is kortom een goede woonwinkel in Assen.

woonwinkels assen

Henders & Hazel

Een andere interieurwinkel in Assen is Henders & Hazel. Deze woonwinkel is net als Sfeer een kleinere pittoreske winkel die gespecialiseerd is om aan alle wensen van de klant te voldoen. Een verschil tussen een winkel als Henders & Hazel en een grotere woonwinkel is de kwaliteit. Grotere winkels werken vaak met standaard productiefabrieken die voornamelijk voor de massa produceren. Dit is vaak goedkoper, maar gaat ten koste van de kwaliteit. Bij Henders & Hazel worden alle producten met liefde gemaakt en zijn daardoor meer duurzaam. Zeker voor meubels is dat ideaal, want je wilt uiteraard wel dat de spullen in je huis lang meegaan. Voor mensen die echt iets unieks zoeken is het ideaal. Alles wat je nodig hebt kun je in feite vinden bij Henders & Hazel. Kortom een goede woonwinkel Assen.

Woonwinkel Assen Gerritsma Interieur

Deze interieurwinkel in Assen is gespecialiseerd in alle soorten meubels die je je maar kunt voorstellen. Daarnaast hebben ze een groot assortiment aan verlichting. Ook hebben ze iets unieks: ze verkopen namelijk veel spullen van het bekende merk VIPP. Voor mensen die echt iets unieks willen is dit aan te raden. Ze krijgen over het algemeen ook goede recensies.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Zit er deze winter knus bij in je tuin!
Next post Zelf verbouwen? Doe het veilig!