Read Time:3 Minute, 30 Second

Woon je eerder klein en wil je alle ruimte zo goed mogelijk benutten? Naast het creëren van extra opbergruimte is een mooie slaapbank een ideale oplossing. Of krijg je regelmatig gasten op bezoek die blijven slapen? Een mooie slaapbank die je makkelijk open en dicht plooit is dan zeker geen luxe. Mooie slaapbanken vind je in allerlei stijlen, groottes en modellen. Wij geven jou hier alvast een aantal ideeën om met een mooie slaapbank ruimte te besparen.

 

Diverse systemen van slaapbanken

mooie slaapbanken
Innovation Living Una Deluxe Button
Slaapbank à € 1.939,00

Er bestaan verschillende systemen in bedbanken. Zo heb je mooie slaapbanken zie er volledig uitzien als een gewone bank. Kijk bijvoorbeeld naar de modellen Una Deluxe Button of de mooie slaapbank Innovation Living Turi. De zitting en de rugleuning dienen als matras, zodat je een tweepersoons slaapbank krijgt. Daarnaast bestaan er mooie slaapbanken die uitschuifbaar zijn zoals de mooie bedbank Living Alrik. In een mum van tijd tover je je mooi daybed om tot een volwaardig bed. Als je niet alleen ruimte wilt besparen maar ook nog eens ruimte wilt bij creëren, dan kies je voor een mooie bedbank met opbergruimte: de Living Osvald bijvoorbeeld. Bedden die je gewoon open vouwt zijn heel praktisch: kijk bijvoorbeeld naar de Innovation Living Sigmund en de Kave Home Suzan. Of denk je eerder aan een kleine en overal inzetbare slaapbank? Die vind je in de Living Gyda: een poef die je zomaar openvouwt tot een bed.

mooie slaapbank
Innovation Living Gyda
Uitklapbare slaappoef à € 539,00

 

Een slaapbank biedt heel wat mogelijkheden

Een daybed kun je op vele plaatsen inzetten. Je kunt het als gewone bank gebruiken en ’s avonds gewoon je bedje open plooien. Of zet het op de tienerkamer als luie zetel én tegelijkertijd als extra bed als er een vriendje of vriendinnetje blijft slapen. Gaat je dochter of zoon op kamers? Dan is een mooie bedbank een snelle oplossing en een nuttige investering: meteen heeft hij of zij zowel een bed als een comfortabele bank. Er zijn ook een aantal kleinere mooie slaapbanken die weinig plaats innemen. Zij vinden gegarandeerd een plaatsje in de hal, in een hoekje van de woonkamer of zelfs in de badkamer. Indien nodig heb je altijd extra slaapplaats.

 

Pas je slaapbank aan aan je woning

mooie bedbank
Design slaapbank Bifrost Deluxe EL à € 1.799,00

Slaapbanken zijn volwaardige meubelstukken. Daarom worden ze ook in alle stijlen, materialen, kleuren en uitvoeringen geproduceerd. Welke stijl je woning ook heeft, er bestaat een mooi daybed voor. Om dit te illustreren hoeven we slechts enkele mooie slaapbanken uit te lichten. Een robuuste stijl vind je bij de Living Bifrost D.E.L. of de Living Oldschool slaapbank bijvoorbeeld. Het grijs en het metaal van de eerste en het stoere kunstleder van de tweede gaan heel goed in een industrieel pand of een loft. Kies je meer voor traditioneel of landelijk? Denk dan bijvoorbeeld aan een mooie slaapbank zoals het model Living Idun. Heb je een minimalistische of Scandinavische woning? Ga dan voor wit met hout zoals bij de Kave Home Roger. Aparte design vind je bij het model Living Ghia Laser of Living Puzzle Wood.

mooi daybed
Klassieke slaapbank Oldschool à € 1.109,00

 

Stel zelf je daybed samen

Als je de verschillende opties bekijkt, merk je dat je zelf je mooie bedbank kunt samenstellen. Bij vele modellen kun je bijvoorbeeld het onderstel kiezen. Chroom, hout of metaal geven elk een totaal andere look aan je slaapbank. Daarnaast kun je vaak ook zelf de kleur kiezen. Komt je mooi daybed in een donkere kamer te staan? Ga dan voor een lichte uitvoering. Wil je contrast met je strakke witte muren? Dan kun je gaan voor zwart of een felle kleur. Doe inspiratie op op internet en stel een soort van moodboard samen. Zo heb je al een idee hoe je nieuwe mooie slaapbank in jouw interieur komt te staan.

Mooie bed bank
Design slaapbank Innovation Puzzle Wood € 969,00
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Langer thuis in huis met een onopvallende traplift
Next post Zit er deze winter knus bij in je tuin!