Read Time:3 Minute, 8 Second

Er is geen betere manier om in de huid te springen van globetrotter dan met een heuse wereldkaart die je overal in huis kunt ophangen, aanplakken of neerleggen. Of je nu al overal geweest bent en daar af en toe herinneringen van wil ophalen, of nog nergens geweest bent maar al op voorhand wil vastleggen waar je écht naartoe wil gaan, wereldkaarten aan de muur is de beste manier om je verbeelding de vrije loop te laten en alvast uit te kijken naar de volgende vakantie!

wereldkaart magneet
Luckies Magnetische Koelkast Wereldkaart à €19.95

 

Een magneten wereldkaart aan de muur van Luckies

Een wereldkaart van Luckies is de ideale decoratie voor de koelkast, aangezien je dit exemplaar er eenvoudig aan kunt hangen dankzij de magnetische achterkant. Daarbij kun je met de bijhorende magneten aanduiden waar je al naartoe geweest bent, of waar je nog naartoe wil gaan. Zo kun je je wereldkaart volledig personaliseren, en alvast verlangen om de volgende magneet te bevestigen,voor slechts 19,95!

wereldkaarten in het interieur
Luckies Wereldkaart Krijt à €39.95

Krijtbord wereldkaarten in het interieur

Als je het echter graag wat creatiever hebt, dan is dit krijtbord in de vorm van een wereldkaart ideaal. Het is ongetwijfeld een must-have voor elke doorwinterde reiziger. Dankzij een krijtje kun je reeds bezochte oorden markeren of je lievelingsplaatsen aanduiden. Zo wordt je steeds opnieuw herinnerd aan je prachtige reizen als je een blik werpt op het bord!

Dit bord kan je trouwens ook gebruiken als een soort bucketlist, waarbij je een lijstje opstelt van alle landen die je nog wil bezoeken. Het bord is trouwens volledig zelfklevend en je kunt het dus gemakkelijk aan de muur hangen, waar je maar wil!

kikkerland waszak
Kikkerland waszak à €6,95

Een waszak wereldkaart van Kikkerland

Het kan natuurlijk altijd nog gekker: een waszak met opgedrukt wereldkaart van kikkerland kan tot wel drie kilo aan was bevatten dankzij een inhoud van 2O liter. De avontuurlijke wereldkaart-print nodigt trouwens ook uit tot een reisje! De zak is daarbij uitgerust met een klein, ingebouwd zakje, waardoor je hem wel in zichzelf kan terugstoppen na gebruik.

wereldkaart interieur
Kras Wereldkaart Scratch Map à €24,95

De Scratch Map Deluxe wereldkaart

Er is geen betere manier om je carrière als globetrotter in kaart te brengen dan met deze kras wereldkaart. In het begin is de kaart nog volledig grijs, maar naarmate je meer bezochte landen wegkrast komt er een prachtig kunstwerk tevoorschijn. Je krast de kaart zoals je een lotje openkrabt met een muntstuk.

Elk land heeft onder de grijze laag een andere kleur, waardoor je uiteindelijk dus een prachtig kleurenspel krijgt – als je tenminste vaak op reis gaat. Daarbij zijn er bij elk land verschillende afbeeldingen te zien. Kortom, deze kras wereldkaart is de beste manier om volledig gepersonaliseerd je reisverhalen uit te beelden, met alles erop en eraan!

kunst in kaart amsterdam
Kunst In Kaart Amsterdam Poster à 29,95

Een Kunst in Kaart wereldkaart aan de muur

Elk interieur wordt hoe dan ook aangenamer met wereldkaarten aan de muur, en dat bewijst dit Kunst in Kaart exemplaar ongetwijfeld. Het oogt natuurlijk niet enkel mooi: het is ook gewoon leuk om er je reizen in neer te ‘pinnen’. Je kan deze kaart, die de prachtige herinneringen aan al je reizen symboliseert, perfect combineren met andere soortgelijke decoratievormen. Voor slechts 29,95 euro hangt deze haarscherp gedetailleerde kaart binnen de kortste keren aan jouw muur – of je kunt hem natuurlijk ook gerust cadeau doen om de reisdromen van een vriend of vriendin te helpen waarmaken!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Zet je schilderij in de spotlights
Next post Een dakraam brengt licht in het donker