Read Time:2 Minute, 57 Second

Mooie hanglampen zorgen voor sfeer in je kamer

Hanglampen van Davidi Design

Het is niet om het even wat voor hanglampen je in je woning ophangt. Een lamp kan de sfeer in je kamer maken of breken. Het scheelt in de eerste plaats al een heel stuk als je kiest voor een goed design. Mooie hanglampen vind je absoluut als je rondkijkt bij het populaire merk Davidi Design. Je ziet dat er oog is voor vernieuwing en dat de lampen worden aangepast aan nieuwe trends en ontwikkelingen. Hele mooie hanglampen van Davidi Design zijn onder andere:

davidi design hanglamp
Davidi Design Jolet Hanglamp à €129,-

1. Jolet hanglamp

Deze lamp valt op door haar eenvoud. Toch brengt de uitstraling van deze hanglamp ook een zekere vorm van gezelligheid met zich mee. De lamp bestaat eigenlijk gewoon uit 1 brede, smalle buis. Functioneel en toch heel trendy. Omdat deze mooie hanglamp is voorzien van een afstandsbediening, is dimmen prima mogelijk.

hanglampen davidi design
Coco Hanglamp à 211,65

2. Coco hanglamp

Dit is een chique hanglamp die bestaat uit drie lampenkappen. Een heel geschikte lamp om te bevestigen boven een eettafel. Laat de lamp dan echt de blikvanger zijn, want dat is ze waard. De bolvormige kappen zijn koperkleurig en passen daarom in vrijwel ieder interieur.

davidi design hanglampen
Kevin Hanglamp à €92,65

3. Kevin hanglamp small

Een stoere lamp die prima past in een wat robuuster interieur. Heel geschikt om te gebruiken in de woonkamer, maar wanneer je een aantal exemplaren naast elkaar hangt, is de lamp ook erg mooi voor boven de eettafel.

davidi-design-alida-hanglamp
Alida Hanglamp à €179,-

4. Davidi Design hanglamp Alida

 

hanglamp davidi design
Rotan Hanglamp Weaving Large à €76,46

5. Rotan hanglamp Weaving large

Heerlijk, wat een knusse lamp. Hij doet zelfs bijna wel een beetje denken aan een vogelnestje. Deze bijzondere lamp past heel goed in een kamer die is ingericht in een landelijke stijl. Omdat de lamp vrij groot is (doorsnede ruim 50 cm) past hij prima boven een grote eettafel. Je bent dan verzekerd van een gezellige sfeer. Ook is deze rotan hanglamp goed te gebruiken in de woonkamer.

calvi pendel wit
Calvi pendel wit à €50,96

6. Calvi Pendel wit

Deze lamp is gemaakt van steen en wordt geleverd in de kleur wit. Daarom past de hanglamp al snel in ieder interieur. Praktisch is dat het product in hoogte verstelbaar is. Een echte minimalistische hanglamp die op verschillende plekken in je huis kan worden bevestigd. Een leuk effect verkrijg je als je een aantal van deze lampen bij elkaar ophangt.

isabelle hanglamp
Isabelle hanglamp à €271,15

7. Isabelle hanglamp large

Dankzij de kleur nikkel is deze lamp vrij neutraal en past ze eigenlijk wel in ieder interieur. Deze lamp heeft een unieke uitstraling en valt absoluut op. Geef de lamp daar dan ook de ruimte voor en hang haar niet op in een al te drukke ruimte.

enzo hanglamp
Enzo hanglamp à € 194,65

8. Enzo hanglamp

De lamp bestaat uit twee afzonderlijke lampenkappen en is in hoogte verstelbaar. Deze hanglamp is gemaakt van steen en wordt geleverd in de kleur grijs. Een vrij stoere lamp die het goed doet boven een wat robuustere eettafel.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Hoe voeg je een eigen stijl toe aan jouw interieur?
Next post Zet je schilderij in de spotlights