Read Time:1 Minute, 31 Second

Ben je bijvoorbeeld de hobbyklusser, doe-het-zelver, professional, garagebedrijf of werkplaats en wil je een gereedschapswagen kopen, dan moet je goed nadenken over diverse factoren: Waarvoor heb ik de gereedschapswagen nodig? Hoeveel laden moet de gereedschapswagen hebben? Wil ik een gevulde of lege gereedschapswagen? Airpress heeft hiervoor diverse oplossingen om de juiste gereedschapskar voor jou te vinden.

Het assortiment gereedschapswagens van Airpress is te onderscheiden in gereedschapswagen leeg en gereedschapswagen gevuld. Verder kun je nog denken aan het aantal laden en welk type werkblad je boven op de gereedschapskar wil hebben. Dit kan zijn een uitschuifbaar, plat of verdiept werkblad. Alle gereedschapskarren hebben wielen met rem en een centrale vergrendeling.

Gereedschapswagen

Gereedschapswagen leeg heeft als voordeel dat je de laden naar eigen wens geheel kunt invullen. Heb je bijvoorbeeld veel gereedschap, dan is een lege gereedschapswagen zeer handig. In deze serie kun je kiezen uit 2 of 7 lades. Bij de lege gereedschapskar met twee laden kun je het werkblad naar buiten schuiven, zodat je nog een compartiment hebt waar je gereedschap en dergelijke in kunt leggen.

Heb je liever een compleet pakket met gereedschap, dan is de gevulde gereedschapswagen de beste optie. Je kunt hierbij kiezen uit 86, 217 of 447 delig. De gereedschapswagen is dan gevuld met gereedschap die beschermd wordt door tooldbeds. Door de toolbeds is het eenvoudig om het gereedschap te bewaren en beschadigd het niet.

Bij Airpress kun je het beste de gereedschapswagen kopen, omdat we een ruime keus hebben. Je kunt kiezen uit lege of gevulde gereedschapswagens, het aantal lades en welk type werkblad jij wilt hebben om het gereedschap tijdelijk op te leggen. Bij lege gereedschapswagens kun je alles naar eigen wens invullen, terwijl je bij de gevulde varianten juist een compleet pakket koopt. Zo kan jij de beste keus maken die helemaal past bij jouw wensen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
leren eetkamerstoelen Previous post Waarom leren stoelen aan de keukentafel een aanrader zijn
waar moet je aan denken bij verhuizen Next post Waar moet je aan denken als je gaat verhuizen?