Read Time:2 Minute, 48 Second

Opbergruimte is één van de belangrijkste dingen in een badkamer. Het is allemaal goed en wel om een mooie badkamerruimte te hebben, maar waar kun je al je toiletartikelen, schoonheidsproducten, tandenborstels en dergelijke bewaren? We komen allemaal wel eens ruimte tekort en vooral als je een relatief kleine badkamer hebt, dan kun je zeker meer opbergruimte gebruiken. Gelukkig is een spiegelkast een slimme optie om extra opbergruimte te creëren.

Materiaal

Let bij het uitkiezen van een nieuwe spiegelkast als eerste op het type materiaal waar je voor gaat. Hieronder beschrijven we een drietal mogelijkheden in materiaalsoorten voor een spiegelkast

Aluminium spiegelkast

Aluminium badkamerspiegelkasten hebben een zeer strakke uitstraling en bieden je de mogelijkheid biedt om een luxe, moderne en ingetogen look te creëren. Als je ervoor kiest om een minimalistische badkamersfeer te creëren, dan is een aluminium badkamer spiegelkast misschien wel de beste keuze die erg goed past bij een moderne en minimalistische badkamer.

Wood badkamerspiegelkasten

Van aluminium naar eikenhout.  Er zijn tegenwoordig veel badmeubelen verkrijgbaar die zijn gemaakt van het mateloos populaire en geliefde materiaal eikenhout. De moderne houten badkamerspiegelkast heeft tegenwoordig een modern design dat niet meer te vergelijken is met de decoratieve look die de misschien kent van de oude Victoriaanse stijl. Houten badkamermeubelen zijn tegenwoordig qua design veel meer veelzijdig. Toch kan een wood spiegelkast een echt statement zijn in je moderne badkamerontwerp. Daarnaast kun je eenvoudig je badkamerproducten erin opbergen. Hoe fijn is dat?

Witte spiegelkasten

Van hout naar kleur.  Een kleur die overal bijpast is wit. Mocht je dus een praktische oplossing zoeken die in de meeste badkamerdesigns is in te passen? Kies dan voor de witte badkamerspiegelkast. Waar deze zijn in verschillende materialen te krijgen en je kunt niet om hun veelzijdige stijlstijl heen. De strakke en serene uitstraling van een witte badkamerspiegelkast is de perfecte aanvulling op elke badkamer. Het valt namelijk overal mee te combineren en past daarom in vrijwel in elke badkamerstijl.

Badkamerspiegelkasten met verlichting

Wel eens gedacht aan een badkamerspiegelkast met verlichting? Je denkt misschien dat extra verlichting boven de wastafel overbodig is, maar als je er eenmaal aan gewend bent, zal je het moeilijk vinden om terug te gaan.

Spiegelverlichting is iets wat we veel vaker zien en het stijgt in populariteit. De verlichting is in sommige gevallen ook dimbaar. Bij de moderne spiegelkasten hoeft verlichting niet meer boven of naast de kast geplaatst te worden. Tegenwoordig wordt verlichting namelijk vaak in de spiegel geïntegreerd. Dit is prettig omdat je geen gedoe hebt met extra montage. Mocht je nog een oudere spiegelkast hebben, dan is het natuurlijk ook mogelijk om bijvoorbeeld een losse spiegellamp aan te schaffen en deze boven de kast te monteren.

Hoek badkamerspiegelkasten

In plaats van een standaard vlakke badkamerspiegelkast voor aan de muur, kan je ook kiezen voor een hoekkast. Dit kan zijn om ruimte in je badkamer te besparen of gewoon omdat je dit mooier vind. Opbergruimte creëren in een badkamer waar je wat ongemakkelijke of krappe ruimtes hebt, kan een behoorlijke uitdaging zijn, maar met een superstijlvolle badkamerspiegelkast in de hoek is dit geen probleem meer en ziet het er ook nog eens super netjes uit.

Hopelijk hebben wij je goed op weg geholpen met het uitkiezen van een spiegelkast. Er zijn online ontzettend veel badkamer spiegelkasten verkrijgbaar. Oriënteer je daarom goed, zodat je lang van je nieuwe aanwinst in je badkamer kunt genieten!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
staande lamp Previous post Welke staande lamp past goed in jouw industriële interieur? Bekijk hier 10x industriële vloerlampen
lekker slapen Next post Waarom je zo heerlijk kunt slapen op een boxspring en waarom dit goed voor je is