Read Time:4 Minute, 0 Second

Mioni heeft slechts een paar woorden in zijn vaandel staan: sterk en speels design. Dat zegt precies wat Mioni uitstraalt. Zowel in hun meubelen, verlichting als kleinmeubelen komt dit volledig tot uiting. Neem nu één van hun recente creaties: een unieke bijzettafel met telefoonlader en daarbij een sfeervolle lamp. Speels en functioneel tegelijk: daar gaat het bij Mioni om.

bijzettafel met telefoonlader

Altijd een oplaadpad bij de hand

Een lamp met ingebouwde telefoonlader is het summum van doordacht design. Inderdaad, waarom zou je het mooie niet aan het nuttige paren? Heel wat mensen lopen tegenwoordig constant met hun smartphone rond. We kunnen niet meer zonder. Het is dan ook bijna een ‘ramp’ als je batterij leeg is, toch? Je zit net in een belangrijke bespreking of je bent lekker aan het kletsen met je vriendin en plots houdt het op? Nee hoor, dit willen we niet meer. Daarvoor leven we ook in de 21e eeuw! Wedden dat je deze unieke bijzettafel met telefoonoplader binnenkort overal ziet opduiken? Het is iets als oplaadpalen voor auto’s, apps om je parking mee te betalen of je smartphone die automatisch teksten vertaalt, toch? Eens het er is, wordt het gewoon een deel van je leven zonder dat je het goed beseft.

bijzettafel met telefoonoplader

Hoe werkt deze vloerlamp met ingebouwde telefoonoplader precies?

Op het tafeltje zie je het logo van een oplaadpad. Je hoeft enkel maar je smartphone neer te leggen en hij wordt opgeladen. De voorwaarde hiervoor is dat je smartphone Qi ondersteunt. Is dit niet het geval? Geen probleem! Net boven het tafeltje, in de steun van de lamp, zit er een USB-poort. Zowel het oplaadpad-logo als de USB-poort zijn zo discreet dat ze niet echt opvallen bij deze lamp.

lamp met ingebouwde telefoonoplader

bijzettafel met ingebouwde telefoonoplader

Een perfect design

Mioni pakt met deze lamp met ingebouwde telefoonlader uit met een uniek ontwerp. Het straalt fijne klasse uit, terwijl het toch ook stoer overkomt. Het hout brengt warmte in een kamer. De blanke tint van het hout steekt mooi af tegen de zwarte gedeelten van de lamp. Deze lamp met ingebouwde telefoonoplader heeft een stoffen zwarte lampenkap die het licht diffuus doorheen de kamer stuurt. De driepoot doet nostalgisch aan zonder ouderwets te zijn. Het geeft deze lamp met ingebouwde telefoonlader een stevig uitzicht. Voor de lichtbron heb je de mogelijkheden om te kiezen voor LED, gloei- of hallogeenlamp. De lichtbron is type E27.

Meer dan een bijzettafel

Deze unieke bijzettafel met telefoonoplader kan ingezet worden als sfeerverlichting om een duistere hoek te verlichten. Je kunt het tafeltje in je zithoek plaatsen voor als je lekker onderuit een boek wilt lezen. Het tafeltje is heel praktisch om een drankje neer te zetten of gewoon om een leuk beeldje of plantje op kwijt te raken. Natuurlijk zie je deze al bij jou thuis staan. Maar wat vind je ervan om dergelijke unieke lamp met ingebouwde telefoonoplader in de wachtkamer van je artsenpraktijk te plaatsen? Of denk aan de balie en wachtruimte van je bedrijf. Ook hier zitten bezoekers vaak te wachten of nog even een telefoontje af te handelen. En wat denk je van hotelkamers? Dit zijn dé plaatsen waar je zo vaak zonder oplader zit. Deze unieke bijzettafel met telefoonlader is een meerwaarde voor je onderneming. Het laat zien dat je met je klanten begaan bent, en dit tot in de kleinste details. Probeer een paar exemplaren van deze unieke bijzettafel met telefoonlader in de vergaderzaal van je vereniging. De lampen zijn niet alleen sfeervol, de mogelijkheid om je smartphone op te laden is toch maar mooi meegenomen.

Breng stijl in je interieur

Mioni heeft ervoor gekozen om deze bijzettafel met ingebouwde telefoonoplader overal te laten passen. Deze unieke bijzettafel met telefoonlader heeft alle stijlen in zich. Het hout past bij klassieke, landelijke, Scandinavische en industriële stijlen. Het zwart van de lampenkap oogt modern, maar verwijst toch naar klassieke verlichting. De driepoot is chique, speels en tegelijk stoer. Deze lamp met ingebouwde telefoonoplader past bijvoorbeeld uitstekend bij landelijke houten vloeren en plafonds, strakke witte muren van een moderne woning, stoere metalen balken van een loftwoning, betonvloeren van een industrieel pand of de zachte crème-kleuren van een klassiek interieur. Combineer deze bijzettafel met ingebouwde telefoonoplader met zwarte stoffen lampenkappen van je hanglampen, je blankhouten kasten en je houten tafels met metalen poten. Het kan allemaal! Met deze unieke bijzettafel met telefoonlader creëer je extra sfeer juist omdat ze zo goed aansluit bij elke wooninrichting.

Pak uit met een snufje

Af en toe mag een mens eens gek doen. Verwen jezelf of verras anderen met dit fraaie snufje. Voortaan hoeft je smartphone opladen geen saaie klus meer te zijn. Ondertussen kun je gewoon genieten van het sfeervolle licht met een boek, een hapje en een drankje. De technologie bestaat, haal het gewoon in huis! De Mioni Aparato is verkrijgbaar bij Lumz.nl voor €299,-

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post In de spotlight; meubelmerk Mioni
Next post Het belang van een fundering bij de bouw van een carport