Mioni heeft als motto ‘Strong and Playful Design’. En dat is het minste wat we van dit label kunnen zeggen. Dit merk van eigen bodem kiest voor een combinatie tussen ruw en stoer enerzijds, en elegant en verfijnd anderzijds. Mioni gaat voor eerlijke materialen zoals hout, metaal en glas. Soms ruw en robuust, soms elegant en verfijnd: hier speelt men met vormen en tinten en creëer je sterke lijnen in je interieur. Kortom: meubelen en verlichting van Mioni nemen gewoon hun plaats in in de ruimte.

mioni meubelen

Mioni Righello à €325,-

mioni

Mioni Ruff metal à € 949,00

De series van Mioni

De designers van Mioni begeven zich in verschillende series. Zo is bijvoorbeeld de serie Righello gekenmerkt door stoere metalen onderstellen. De ladenkasten zijn voorzien van opvallende laden van verweerd teak hout. De Mioni Ruff Metal serie bevat wandrekken en kasten uit mangohout. Deze meubelstukken hebben een uitgesproken industriële look. De Ruff Solid lijn staat voor stoere industriële meubelen zonder franje: what you see is what you get. Het is net of deze meubelen staan al eeuwen in jouw pand. Met de serie Tubo zitten we bij de verlichting, gemaakt uit waterleidingen. De Mioni Skan reeks brengt verfijne (Scandinavische?) toetsen in je pand. De tafels doen vintage aan met hun ronde vormen en fijne poten.

mioni tafel

Mioni Ruff Solid à €699,-

mioni lampen

Mioni Tubo à €259,-

Combineer series onderling en met andere elementen

Blijf je graag binnen één Mioni serie? Dit kan! Kies dan bijvoorbeeld je salontafel en je kast in dezelfde serie. Maar het leuke aan Mioni is dat de series ook onderling met elkaar te combineren zijn. Of je kiest één stuk uit een serie en je combineert volgens eigen inzicht met ‘losse’ stukken. Mioni heeft in elk deel van je interieur zijn plaats veroverd. Ze bieden zitmeubelen, tafels, kasten en lampen aan. Zowel voor bijvoorbeeld je eetkamer als voor je zithoek, je kantoorruimte of je keuken zijn er prachtige meubelstukken van Mioni te verkrijgen.

Mioni: een industriële look voor diverse woonstijlen

Het eerste waar je aan denkt als je Mioni ziet is dat het bij een industrieel pand hoort. Maar dit is niet helemaal waar. Ook voor moderne woningen wordt er heel veel voor Mioni gekozen. Stel je bijvoorbeeld een ruwhouten ronde salontafel of een grijze betonnen bijzettafel voor tegenover een strakke witte wand. Of wat denk je van een opvallende hanglamp (Perforata, Cesti of Blizz bijvoorbeeld) in een chique interieur. Het kan perfect! Een Leva Wood vloerlamp en een set Capito eetstoelen kunnen feilloos in een landelijk interieur. Dit label is zo veelzijdig dat het overal past!

mioni hanglampen

Mioni Cesti à €169,-

mioni hanglamp

Mioni Perforata à €249,-

industriele mioni hanglamp

Mioni BLizz à €319,-

mioni stoelen

Mioni capito à 219,-

Speel met kleuren en materialen

Bij dit prachtige label kun je spelen met kleuren en materialen. Laat de tinten van je stoere houten kast terugkomen in je eetkamerstoelen. Plaats gerust stoelen in wit, antraciet en zwart naast elkaar: het plaatje klopt! Combineer hout met metaal, hout met glas, glas met metaal of leer en stof met metaal. Heb je stoffen stoelen? Kies dan ook voor stoffen lampenkappen. Hou je zo van de betonlook van je muren? Durf dan ook voor een betonlook in je lampen te gaan. Heb je teveel strakke lijnen in je woonkamer? Deze kun je breken met ronde vormen van verlichting of bijzettafels. Overweeg en durf te experimenteren. Zo krijg je doorheen je woning een aparte en stijlvolle uitstraling die volledig bij jou past. Denk bij je wooninrichting aan ‘Strong en Powerful’: robuust met een krachtige uitstraling! Dat is wat Mioni met jouw woning doet!