Read Time:1 Minute, 59 Second

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer? Dan zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk dat je een vloer kiest die je mooi vindt en aansluit bij jouw persoonlijke woonstijl. Ook is het belangrijk om een vloer te kiezen die bij jouw woonsituatie en levensstijl past. Om hier een weloverwogen keuze in te maken, nemen wij je mee in deze zoektocht.

Zo kies je de juiste vloer voor jouw levensstijl

Wat je woonsituatie ook is, bij Ambiant vind je gegarandeerd de vloer die bij jou past. De ruimte waarin je een vloer wilt leggen is mede bepalend voor de uiteindelijk keuze van je vloer. Zo kun je een pvc vloer en vinyl vloer in vrijwel je hele woning leggen, zelfs op plekken waar je het niet verwacht. Door het waterbestendige karakter van deze vloeren kun je ze zelfs in de keuken en badkamer plaatsen (niet in de doucheruimte). Zo hoef je je geen zorgen te maken over waterschade. Wist je dat vinyl al lang niet meer zo oubollig is? Door de nieuwste technieken is vinyl steeds realistische geworden en verkrijgbaar in moderne en unieke patronen.

Eenvoudig je nieuwe vloer leggen

Ook in 2021 waren vinyl vloeren en pvc misschien wel de meest populaire vloeren. Dit komt mede door het feit dat deze vloeren eenvoudig te leggen zijn. Heb jij al vaker een laminaat vloer gelegd? Dan is het leggen van een click pvc vloer heel eenvoudig. De panelen zijn voorzien van een clickverbinding waardoor je de vloerdelen eenvoudig zelf in elkaar kunt leggen. Omdat vinyl een breedte heeft van 400 cm is deze vloer naadloos te leggen. Daarnaast is de Ambiant Supreme vinyl collectie tot maar liefst 35m2 lijmvrij te leggen, dat bespaart je een hoop kosten.

Onderhoud

Met het drukke leven die jij waarschijnlijk leidt, is het belangrijk dat het onderhouden van jouw vloer niet teveel tijd in beslag neemt. Deze kostbare tijd kun je beter aan iets anders besteden. Stofzuigen en dweilen is al voldoende om jouw pvc en vinyl vloer schoon te houden. Ambiant pvc en vinyl vloeren staan bekend om een realistische en matte uitstraling. Dit wil je natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Wij raden je daarom af om de vloer schoon te maken met bijvoorbeeld allesreiniger. Dit middel laat namelijk een glanslaag over waardoor de matte uitstraling van jouw vloer verdwijnt.  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
haal het seizoen in huis met deze herfstkleuren Previous post Inspiratie: haal het seizoen in huis met deze herfstkleuren
kinderscooter Next post Speelse interieur- en exterieur tips voor je kinderen