Read Time:2 Minute, 5 Second

Wilt u een moderne tuin creëren, maar weet u niet hoe u aan de slag moet gaan? Wij adviseren u graag over het toepassen van de juiste elementen zodat u een moderne tuin krijgt! Essentieel voor een moderne tuin is dat er veel donkere kleuren terugkomen. Felle, natuurlijke kleuren horen niet thuis in een moderne tuin. Een moderne tuin heeft verder steen of aluminium. Wij raden u af om te kiezen voor hout (houten schutting, houten veranda etc.) wanneer u een modern eindresultaat wilt creëren. Laten we aan de slag gaan!

Tuinafscheiding

Laten we beginnen met de tuinafscheiding. De tuinafscheiding is belangrijk omdat deze de eerste impressie van de tuin afgeeft. Wanneer de tuinafscheiding niet aansluit op de uitstraling van de tuin, is het al een verloren zaak. Bij de tuinafscheiding raden we u aan om te kiezen voor een aluminium of een beton schutting. Beide schutting hebben een luxueuze moderne uitstraling en zorgen dan ook voor de juiste eerste indruk van de tuin. Echter is de aluminium schutting een stuk duurder dan de beton schutting. Bekijk aluminium en alle beton schuttingen van Schutting33. U krijgt de scherpste prijzen en de beste kwaliteit aangeboden!


Bestrating

De volgend belangrijk aspect voor een modern tuin is het grond. Wanneer u een moderne tuin wilt, dan kiest u ervoor om uw tuin te bestraten. De bestrating zorgt voor een moderne uitstraling die u met gras of houten vlonderplanken niet kunt realiseren. Het bestraten van uw tuin kunt u in combinatie doen met siergrind. Kies voor een aantal stukken in de tuin waar u het grind plaatst, waar u vervolgens planten of decoratie kunt gaan verwerken. Dit creëert een gezellige tuin. Bekijk Siergrind bij Siergrind33.nl. Net zoals de beton schuttingen op Schutting33.nl is het grind erg goedkoop leverbaar van de beste kwaliteit!

Overig

Wanneer u de tuinafscheiding en de bestrating heeft aangepakt, kunt u aan de slag met het aankleden van uw moderne tuin. Afhankelijk van het formaat en de mogelijkheden binnen uw tuin kunt u allerlei eindresultaten creëren. Wanneer u een afdak wilt toepassen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aluminium terrasoverkapping of wanneer u tuinmeubelen wilt gaan toepassen kunt u kiezen voor moderne tuinmeubelen van staal of RVS. Hoe u ook besluit om de rest van uw tuin aan te kleden, zorg dat het past bij de basis van de gekozen tuinafscheiding en bestrating. Kies voor materialen zoals staal, aluminium en steen, probeer donkerde kleuren te combineren en u zult een moderne tuin gaan creëren!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
voorjaarsschoonmaak tips Previous post De vier beste tips voor de voorjaarsschoonmaak
aluminium hoek loungesets Next post Mooie aluminium hoek loungesets voor in de tuin