Read Time:2 Minute, 33 Second

Je bent als ondernemer altijd op zoek naar nieuwe manieren om de productiviteit en het welzijn van je personeel te bevorderen. Het zal niemand verbazen dat deze twee hand in hand gaan. Een tevreden werknemer die zich fijn voelt op de werkplek, zal effectiever en beter zijn taken uitvoeren, dan iemand die futloos en ongeïnspireerd iedere dag op kantoor verschijnt. 

De hele dag stil zitten achter een scherm is niet de meest optimale manier om de productiviteit te bevorderen. Na de nodige studies is gebleken dat per uur werken, 15 minuten staan of bewegen erg aan te bevelen zijn. Hiermee voorkom je gezondheidsklachten zoals hart- en vaatziekten, problemen met je rug of diabetes-2. Ook wordt de belasting voor schouders, nek en rug een stuk minder, zodat je een actievere werkhouding krijgt. Maar hoe krijg je je werknemers zo ver dat ze van ieder uur een kwart staan of bewegen?

Kies voor comfort en nieuwe werkhouding door het gebruik van een sta bureau

Het antwoord is makkelijk. Er zijn tegenwoordig namelijk zogenaamde sta bureaus

Deze bureaus zijn in hoogte verstelbaar. Je kunt er dus zowel achter zitten als staan, waarmee je de eerder genoemde gezondheidsproblemen kunt voorkomen. De hoogte van de bureaus zijn gemiddeld verstelbaar tussen de 70 en 117 centimeter, waardoor je zowel zittend als staand de ideale hoogte kunt kiezen voor iedere manier van werken. 

De sta bureaus zijn beschikbaar in zowel handmatige als elektrische verstelbare versies. De handmatige verstelbare bureaus werken met een handslinger en zijn eenvoudig te bedienen. Met een makkelijke draai aan de slinger kies jij de ideale hoogte om je werkzaamheden te verrichten. De elektrische verstelbare bureaus zijn voorzien van een geruisloze motor, waarmee de hoogte van je bureau eenvoudig elektrisch verstelbaar is. Afhankelijk van wat het beste bij je past kun je hierdoor dus meerdere keuzes maken. 

Als je gezondheid voorop staat, ga dan op zoek naar een nieuw sta bureau online

Ook voor jouw nieuwe thuis werkplek zijn de verstelbare sta bureaus een ideale oplossing voor degenen die veelal vanuit huis werken. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die geleverd worden in verschillende kleuren en eigentijds design, zodat je altijd een model kunt vinden dat aansluit bij de rest van je inrichting. Je gezondheid staat natuurlijk voorop, waardoor de excuses om geen sta bureau aan te schaffen bijna  altijd te verwaarlozen zijn. 

Het is heel gemakkelijk om online te zoeken naar het model dat het beste bij jou past. Of je er nu voor kiest om je bedrijf te voorzien van nieuwe sta bureaus voor je werknemers of je bent op zoek naar een nieuw bureau voor thuis, online kun je een uitgebreide hoeveelheid sta bureaus vinden. Ben je echter nog aan het twijfelen, dan kun je ook langsgaan bij een van de vele showrooms waar je een nieuw sta bureau uit kunt proberen alvorens over te gaan tot de aanschaf van een nieuw bureau. Aarzel dus niet, bevorder je productiviteit en kies voor een gezonde werkhouding en stap over op een sta bureau. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
belang van een goed bed Previous post Waarom een goed bed belangrijk is
Je bank mooi stylen Next post Je bank mooi stylen: 4 x inspiratie