Read Time:2 Minute, 29 Second

Heb je te maken met weinig ruimte in je hal waardoor je je schoenen maar moeilijk kunt opbergen? Hier vind je enkele praktische tips waardoor je een flinke verzameling schoenen zo voor het oog verbergt door slim gebruik te maken van ruimtes.

Ga de hoogte in

Een goed voorbeeld om veel schoenen uit het zicht te houden is gebruik te maken van hoge kasten. Deze manier van opbergen is ook vaak in andere kamers een goede manier om voldoende bewegingsruimte over te houden in je ruimte. Je gebruikt tenslotte de ruimte boven een lage kast vaak niet. En omdat niet alles op een grote hoop gestapeld is, kan je makkelijker bij je schoenen. Zo kan je ook een rijtje op een lager punt maken voor de kinderen, zodat ze makkelijk bij hun schoen kunnen komen.

Creatief met je opbergruimte

Je hoeft niet altijd de hoogte in te gaan met je kasten, wellicht heb je niet alle ruimte nodig maar wil je gewoon een stukje handigheid. Op de lijst van opbergtips voor schoenen vind je bijvoorbeeld het kantelen van de lades van een schoenenkast. Zo kan je makkelijk de schoenen wegzetten en draai je de kast met gemak weer dicht. Je schoenen staan veilig en je hoeft niet moeilijk te doen met lades die niet lekker open schuiven.

Andere plekken nuttig gebruiken

In plaats van schoenenkasten los te plaatsen in de gang kan je er ook voor kiezen om een schuine ruimte om te bouwen tot schoenenkast. Denk bijvoorbeeld aan een ongebruikte ruimte onder je trap of andere onhandige ruimtes die zo opeens een mooie functionaliteit krijgen. Bekijk al je ruimtes eens, je kunt er namelijk flink wat voordeel mee behalen. Als je handig bent, hou je op deze manier flink wat ruimte over om weer andere leuke decoraties te plaatsen.

Kleine kastjes stapelen

Je kunt in plaats van een grote kast ook ervoor kiezen om diverse kleinere opbergvakjes of kastjes op een speelse wijze op en naast elkaar te stapelen. Dit kan je gesloten maken of juist open om zo een unieke showcase te maken van jouw schoenen. Zo wordt schoenen opbergen nog eens leuk ook! En het is nog eens relatief goedkoop, je kunt de kastjes/vakken voor slechts enkele euro’s maken. Het enige wat je hoeft te doen is te kijken naar de juiste kleur en het materiaal.

Modern en uniek door je huis

Hier vind je nog meer opbergtips voor schoenen: laat de moderne stijl van je huis doorlopen tot in de gang of ruimte waar je je schoenen opslaat. Met een stoere en stijlvolle plank kan je ook een mooie opbergplaats van jouw schoenen maken. Je kunt er zelfs LED strips bij plaatsen als je ze extra wilt laten opvallen. Dit is vooral bij open ruimtes een leuke manier om eens wat anders te doen. Maar er zijn hiernaast ook nog veel meer unieke en gekke design waar je je schoenen kunt opbergen. Hierbij wordt vaak slim gebruikt gemaakt van minimalisme.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
vouwgordijnen Previous post Waarom vouwgordijnen momenteel zo populair zijn
google home Next post Maakt een Google Home je huis veiliger of onveiliger?