Read Time:2 Minute, 57 Second

Schapenvachten interieur

Sinds de schapenvacht zijn intrede heeft gemaakt in de woon- en interieurwereld zijn deze vachtjes niet meer weg te denken uit de woonwereld. In woonwinkels zie je ze in overvloed en een schapenvacht in het interieur is populairder dan ooit. Niet gek dus dat je tegenwoordig overal inspiratie kunt opdoen hoe je de schapenvachten in het interieur van jouw huis kunt verwerken.

 

schapenvacht interieur

foto: dobrusiak.wordpress.com

In elke soort en maat

Een schapenvachten interieur is geschikt voor elk huis en past bij iedere inrichting. Hoewel de schapenvachten vaak in kleedjesvorm te zien zijn, kun je er nog vele andere kanten mee op en dat is nou juist zo leuk! Want hou je niet zo van kleedjes op de vloer, wat dacht je dan bijvoorbeeld van een leuk krukje gemaakt van een schapenvacht of een heerlijke zachte poef? Dit zijn maar enkele van de mogelijkheden die mogelijk zijn met een schapenvacht. Daarnaast past het ook in ieders interieur. Vaak zie je de witte schapenvacht als een kleedje op de vloer, maar de vachten zijn er in alle soorten en maten. Heb je wel eens gedacht aan een wit met bruin gevlekte variant? Deze lijken erg op de koeienhuiden die vaak als kleed op de vloer worden gelegd, maar een voordeel van dit type schapenvachten in het interieur is dat deze vele malen zachter zijn en heerlijk om je voeten op de leggen of om voor de sier op je bank te leggen. In dit geval is het leuk zo’n kleedje te combineren met kussentjes gemaakt van schapenvacht. Ook kun je kiezen voor bruine tint als dit beter bij je interieur past; van licht- tot donkerbruin zijn ze er in vele tinten te verkrijgen.

schapenvacht wit
Schapenvacht wit van Schaapvaak à €79,95
schapenvacht bruin
schapenvacht bruin van Schaapvaak à €79,95

Voor ieders interieur

Een schapenvacht interieur klinkt misschien heel hip, toch is het hebben van schapenvachten in het interieur zeker geen overwaaiende trend. Een schapenvacht kan heel subtiel in een interieur worden verwerkt en als je het kleedje of krukje zat bent in de woonkamer, zet je deze toch in de slaapkamer? Ook hier doen de schapenvachten namelijk heel gezellig en knus aan. Daarnaast kan een schapenvacht interieur perfect worden gecombineerd met een landelijk of Scandinavisch interieur. In deze beide gevallen zien we vaak dat schapenvachten worden gebruikt in de vorm van kleedjes en kussentjes, maar ook zien we veel krukjes gemaakt van schapenvachten en stoelen die bekleed worden door schapenvachten. Daarnaast wordt er vaak gebruikt van een schapenvacht in combinatie met een houten vloer; dit geeft niet alleen een gezellig touch aan een interieur maar is ook meteen erg praktisch vanwege de warmte van zo’n kleedje. In een landelijk en voornamelijk Scandinavisch interieur zien we vooral de lichte tinten vaak voorbij komen, maar zoals eerder gezegd, ook de donkerdere tinten worden steeds populairder. Niet alleen in landelijke huizen past een schapenvachten interieur perfect in het beeld, ook in een huis met strakke inrichting geeft een kleedje gemaakt van een schapenvacht juist een bijzonder gevoel en brengt het meteen veel warmte en een gezellig en knus gevoel met zich mee.

Een schapenvachten interieur is dus populairder dan ooit en hier lijkt voorlopig nog geen verandering in te gaan komen. Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jouw interieur zijn? Op schaapvaak.nl kun je alle mogelijke opties en kleurcombinaties bekijken. Zo is een schapenvachten interieur dus ook voor jou dichterbij dan ooit!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Een verhuisbedrijf aannemen
Next post Een badkamer in landelijke stijl