Read Time:3 Minute, 32 Second

De zomer komt er weer aan! Het is de tijd waarin we genieten in onze tuin; barbecueën met de familie, lange loungeavonden met vrienden, de kinderen spelen in het zwembad of zandbad en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Het is dus fijn als je tuin vóór die tijd in optimale conditie is met een fijn terras, mooie planten en een handige lay-out. Een tuinhuisje met overkapping is daarop een fantastische toevoeging! Droom jij van een mooie tuin met een heerlijk huisje? Hieronder lees je dat je die droom heel gemakkelijk werkelijkheid kunt maken. 

Meerwaarde voor je huis

Een tuinhuis met overkapping is echt een meerwaarde voor tuin én woning! Zo voegt het stijl en gezelligheid toe, je krijgt meer opbergruimte en een heerlijke veranda om volop van het buitenleven te genieten. Natuurlijk kun je kiezen voor de meest eenvoudige en goedkope optie; een kant-en-klaar tuinhuis van de bouwmarkt. Maar met een tuinhuisje op maat maak je veel effectiever gebruik van de beschikbare ruimte en daardoor is de tuin veel meer in balans en logischer ingedeeld. Doordat je optimaal gebruik maakt van elke beschikbare, vierkante centimeter, creëer je meer opbergruimte in de tuin en krijg je precies die sfeer die je wenst. Met een robuuste overkapping ontstaat er een heerlijke veranda om urenlang te loungen, thuis te werken, te spelen of te genieten van je ochtendkoffie. Zelfs als het slecht weer is. 

Tuinhuisje op maat

Een tuinhuisje op maat heeft dus vele voordelen. Maar wat kost een tuinhuisje en aan welke regels moet je allemaal voldoen? Als je het goed aan wil pakken en een tuinhuis wil plaatsen die jarenlang de spil is van jullie nieuwe herinneringen, is het slim om een goed bedrijf in de hand te nemen. Met de tuinhuisjes van Tuin Huis Winkel weet je zeker dat jouw droom werkelijkheid wordt. Je vindt er een breed assortiment met uiteenlopende modellen en bouwstijlen, waarvan er heel veel op maat kunnen worden gemaakt. Wil je een nostalgische blokhut met overkapping, een modern paradijsje of een compleet huis met twee verdiepingen? Of wat dacht je van een Zweedse stijl met knusse veranda? Het kan allemaal! Tuin Huis Winkel staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo is het hout dat voor de huisjes wordt gebruikt afkomstig uit duurzaam beheerd bos uit Noord Europa, zodat de ecologische footprint van jouw tuinhuis zo klein mogelijk is. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van zowel het ontwerp, de materialen en de productiewijze, ben je verzekerd van een product dat decennialang meegaat. Alleen dat feit maakt jouw tuinhuisje dus al een duurzame keuze! 

Tuin inrichten

Voor de inrichting van de tuin heb je eerst een nieuwe indeling nodig. Begin bij het opmeten van het oppervlak. Zijn er onderdelen die moeten verdwijnen, zoals een oude schuur, een boom of haag? En, misschien nog wel belangrijker, zijn er delen die juist moeten blijven? Neem die dan mee in je ontwerp. Heb je nog wat inspiratie nodig? Wat dacht je van een moderne, robuuste tuin? Met eigentijds tuinhuis natuurlijk! Of heb je lievere een klassieke tuin met een bijpassend buitenverblijf, of een romantische rozentuin met prieel? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Hoe maak in een tuinhuisje?

Als je jouw tuin opnieuw gaat inrichten en daar een buitenverblijf wil bouwen, zijn er natuurlijk een aantal vragen waar je graag een antwoord op krijgt. Van ‘hoe hoog mag je tuinhuisje zijn en in welke kleur schilder je het?’ tot ‘hoe maak ik een fundering voor een tuinhuisje?’. Je ziet dat dit best nog ingewikkeld is, maar ook daar kan Huis Tuin Winkel je bij helpen. Daarom is het zo fijn om een goed bedrijf in te huren; je wordt geholpen van A tot Z! Als je handig bent, kun je de fundering en het plaatsen/schilderen van het huis helemaal zelf doen, maar dus ook als je hier en daar nog wat op weg geholpen moet worden. Daarnaast kun je er dus ook voor kiezen om een vakman de complete klus te laten klaren. Het maakt niet uit wat jouw droomtuin is, maak het gewoon werkelijkheid! Want met een buitenverblijf en een klein paradijsje bij je huis heb je dubbel zoveel woongenot en verhoog je de waarde van je woning!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Mooie betaalbare tuin loungesets van Made.com
Next post Een vijver in de tuin