Read Time:2 Minute, 4 Second

Super tof! Je hebt een nieuwe huis gekocht, mooie ideeen voor het huis en je maakt al vooruitgang. Het enige waar je tegenaan loopt is de tuin. Heb jij ook geen idee hoe jij je tuin geweldig mooi kunt maken? Maak je maar niet druk! Wij zullen je leuke tips geven. Lees gauw verder. 

Je tuin schoonmaken!

Om je nieuwe tuin mooi in te kunnen delen, wil je er natuurlijk eerst voor zorgen dat je tuin er spik en span uitziet. Je kunt je tegels helemaal schoon krijgen met een hogedruk reiniger. Heb je geen hogedruk reiniger? Dan kun je makkelijk online hogedrukreinigers aanschaffen. Zo kun je er ten alle tijden gebruik van maken en ziet je tuin er altijd mooi schoon uit. Naast je tuintegels, kun je ook de muren in je tuin schoon maken wanneer ze schoon gemaakt moeten worden. Als de hele oppervlakte schoon is, wil je natuurlijk ook je heggen en grote planten mooi in vorm en op de juiste hoogte hebben. Als hier geen heggenschaar voor hebt,  kun je makkelijk online heggenscharen kopen. Als je planten 

Hoe kun je je tuin mooi maken? 

Top! Je tuin is schoon. Nu kan het echte werk gaan beginnen, want je kunt nu natuurlijk je tuin mooi gaan opmaken. Mocht je een fan zijn van bloemen, dan zijn lavendel, de vinca, cotoneaster, geranium, sedum en de struikganzerik populaire opties. Wil je juist je eigen eten planten? Dan kun je natuurlijk je favoriete zaden planten. Aanraders voor bomen zijn de welbekende appelboom, vijgenboom, maar ook de Japanse Sierkers is een super mooie optie. Wanneer je eruit bent welke bloemen, planten en bomen je wil planten, dan kun je verder kijken hoe je je tuin wilt decoreren. Een goede manier om je tuin mooi te maken, is om een mooie lounge hoek te creëren. Andere Leuke tips zijn: 

  • Een comfortabele tuinset met sierkussens
  • Een grote parasol
  • Barbeque
  • Potten en vazen 
  • Een schattig vogelhuisje 
  • Hangmat of schommelstoel 
  • tuinvijvers 

Kortom, om je een nieuwe tuin aan te pakken, kun je als eerst je tuintegels en eventueel de wanden schoonmaken met een hogedruk reiniger. Daarnaast kun je je heggen snoeien met een heggenschaar. Je kunt daarmee ook overige plantjes op de gewenste hoogte krijgen. tot slot hebben we veel opties op een rijtje gezet waarmee je je tuin leuk kunt decoreren. Met deze tips kun je een mooie creatie neerzetten om tijdens de komende zomerdagen van te genieten.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
kaarsen op tafel Previous post Je woning eigen maken door net dat kleine extraatje
Next post Blijven zonnepanelen gezien de salderingsregelingafbouw interessant?