Read Time:1 Minute, 58 Second

De meubels en accessoires in je huis maken jouw huis eigen. Door kleine elementen in de vorm van accessoires in je huis te plaatsen, zorgt het ervoor dat er meer sfeer in je huis is en het niet statisch wordt. Maar waar moet je precies op letten bij het kiezen van de juiste accessoires? Daar gaan we het in dit artikel over hebben!

Hoofdaccessoires 

Na het plaatsen van meubels en grote items, zoals een kleed en bijzettafels, is het om te gaan beginnen aan de hoofd accessoires die echt niet kunnen ontbreken in je huis, zoals als kleurrijke kussens op je bank. Kussens op je bank zijn niet alleen sfeervol, maar ook praktisch en zorgen voor extra ondersteuning voor je rug als je op de bank zit. Dit zijn voornamelijk de accessoires die in één keer veel kleur in je huis brengen. Ook een spiegel mag niet ontbreken. Wanneer je kiest voor een ronde of ovale spiegel zorgt het voor een speels effect aan je muur. Vind je dat je wel genoeg spiegels hebt? Dan kun je ook altijd kiezen om het te combineren met een schilderij. Dit kan een persoonlijk schilderij zijn die jij zelf hebt gemaakt of een familieportret. 

Bij accessoires

Wanneer de hoofdaccessoires in het huis zijn geplaatst wordt het tijd voor de accessoires van Riverdale te plaatsen. Dit zijn kleinere items die in elk huis passen, zoals een vaas of een Woodwick kaars. Een kaars is niet alleen sfeervol, maar geeft ook warmte af waardoor je de verwarming in de winter niet hoger hoef te zetten als je het koud hebt. Zeker met de hoge energieprijzen is het verstandig om hierop te letten en rekening mee te houden. Maar ook boeken geven dynamiek in je huis. Daarvoor is het natuurlijk wel handig als je over een boekenkast beschikt of een ander soort kast waar boeken in geplaatst kunnen worden. Deze kast is dan het liefst ook open zodat ze niet verborgen hoeven te worden. Vergeet ook niet wat planten in je huis te plaatsen, dit zorgt niet alleen voor meer sfeer, maar is ook nog eens goed voor je gezondheid. 

Bij het inrichten zijn er bepaalde accessoires die niet kunnen ontbreken in je huis en deze onderscheiden we in hoofd- en bij accessoires. Beide zorgen voor meer sfeer en dynamiek in je huis. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
zwembadrand Previous post Zelf een zwembad in je tuin bouwen is makkelijker dan je denkt
nieuw huis nieuwe tuin Next post Nieuwe huis gekocht? Zo wordt je tuin geweldig mooi!