Read Time:1 Minute, 58 Second

Het is winter, dat betekent dat het ‘s avonds steeds sneller donker wordt en ’s ochtends steeds later licht. Veel mensen vinden dit juist gezellig omdat je dan je woonkamer naar dit seizoen kunt inrichten. Denk bijvoorbeeld aan de gezellige kaarsjes en lampen. Door dit in je woonkamer te zetten creëer je veel sfeer en straalt de gezelligheid er van af! Wil jij meer weten over de soorten lampen die je in je huis kunt zetten? Lees dan snel deze blog verder!

Staande lampen

Vloerlampen zijn niet meer weg te denken tegenwoordig. Je ziet ze bijna in elke woonkamer. Door vloerlampen neer te zetten in je woonkamer creëer je veel sfeer. Door er een mooie lampenkap op te zetten komt er ook nog eens een persoonlijk tintje overheen. Combineer het met je overige interieur en wie weet is het een echte eyecatcher in jouw woonkamer!

Plafondlampen

Plafondlampen zijn lampen die je direct aan het plafond vast maakt. Een voordeel van deze lamp is dat het weinig ruimte inneemt en bovendien geeft het erg veel licht en kunnen gezien worden als basisverlichting. Je vindt plafondlampen in allerlei soorten, maten en vormen. Kies er eentje uit die perfect past bij jouw interieur!

Tafellampen

Een tafellamp is een echte sfeermaker. Breng jij veel tijd door aan de tafel om bijvoorbeeld een boek of de krant te lezen? Of werk je veel thuis? Dan is het een goed idee om een mooie tafellamp aan te schaffen. Het geeft niet alleen een mooie boost aan jouw tafel, maar bovendien geeft het ook nog een mooie licht vorm waardoor jij je krant of boek beter kunt lezen! Een tafellamp kunnen wij je dus echt aanraden wanneer je veel thuis bent of werkt!

Hanglampen

Heb jij een mooie eettafel? Dan is de volgende stap om deze mooi te verlichten. De lampen boven je eettafel kunnen een echte eyecatcher zijn in jouw woonkamer. Eerst moet je voor jezelf vaststellen welke functie deze hanglampen moeten hebben. Heb je meer de voorkeur voor wit licht? Of hou je meer van een warm licht. Daarnaast zou je ook nog kunnen kiezen voor dimbaar licht, dan kun je het namelijk zelf bepalen! Nadat je dit voor jezelf duidelijk hebt, moet je kijken naar de lengte van de hanglampen. Ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan eens een kijkje op Sfeer.nl voor inspiratie! 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
boeket cadeau Previous post 4x Spontaan een dierbare verrassen
nieuwe bank kopen Next post Dit moet je weten voordat je een loungebank aanschaft