Read Time:1 Minute, 58 Second

Ben je al een tijd op zoek naar een bank die lekker zit, er mooi uitziet en waar je op kan relaxen? Zoek dan niet verder! de perfecte bank die je zoekt is een loungebank. Een loungebak is een bank die heerlijk zit, dit komt door het verlengde gedeelte, er zit namelijk een langer stuk aan dan een normale bank. Hierdoor zit je dieper, waardoor comfortabeler zit. Wil je meer weten over een loungebank? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Hoe groot wil jij de bank hebben?

Een te grote bank is een afknapper in elke woonkamer. Meet daarom de maten van de woonkamer op, en bedenk eventueel waar de loungebank kan komen. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Het mooist is dan ook om de loungebank op een ruimer stuk neer te zetten, aangezien de loungebank wat breder is. Hierdoor neemt de bank niet te veel ruimte in en oogt de woonkamer nog steeds groot. 

Kies een loungebank die bij je interieur past

De keuze in loungebanken is reuze, het kan dus zeer moeilijk worden om er een te kiezen die bij jou in het interieur past. Voornamelijk als je er geen verstand van hebt. Het zou dan ook jammer zijn als je een loungebank hebt aangeschaft die afbreuk doet aan de rest van je interieur. Want als de bank eenmaal staat en op maat gemaakt is kan je er niet meer zoveel aan doen. De maat moet daarom niet alleen passend zijn maar de kleur, en de stof. Als je een rustig interieur hebt dan is een beige of grijze kleur altijd wel een goed idee. Hierdoor houd je het basic, maar kan je het opvrolijken met kussens. Daarnaast kan je de rest van je interieur vaker veranderen, veel kleuren passen namelijk bij beige en grijs. 

De stof van de loungebank

Als je de juiste kleur hebt gekozen is de stof aan de beurt. Je kan namelijk kiezen uit verschillende stoffen, maar die zijn afhankelijk van je leefomgeving. Denk aan huisdieren, dieren hebben nagels en kunnen snel haaltjes veroorzaken in een stof. Als je huisdieren hebt is het verstandig om een stof te kiezen waar niet snel haaltjes in komen. En daarnaast kies een stof die makkelijk afneembaar is. Er is niks zo vervelend als blijvende vlekken op een nieuwe bank. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
lampen Previous post Met deze lampen maak jij je interieur helemaal compleet!
aaibaar tapijt Next post Jouw kamer geeft je knuffels. Hoe dan? Met deze 2 interieur trucs!