Read Time:1 Minute, 44 Second

Als mens heb je veel mensen waar je mee in aanraking komt. Toch heeft iedereen een paar bijzondere dierbare in zijn omgeving waar ze ontzettend dankbaar voor zijn. Dat ze zoveel voor je betekenen is reden genoeg om ze eens een keer spontaan te verrassen. Verrassingen zijn altijd fijn. Voor de ontvanger, maar ook voor de gever. Je weet wat ze zeggen, geven is nog veel leuker dan krijgen. In deze blog gaan we je vier verrassing ideeën geven. Lees dus snel verder voor een flinke dosis verrassing inspiratie.

  • Woorden hebben kracht

Of je nou een kaartje stuurt, een brief of een keertje belt. Dit soort kleine dingen kunnen een grote impact hebben. Een klein gebaar, is vaak voor een ander helemaal niet klein. De ontvanger zal het ervaren als erg waardevol en zo zal jullie band nog dieper worden.

  • Dat kan ik zelf ook

Als je zelf iets maakt, stop je er je tijd en moeite in. Dat is een mooi gebaar. Gebruik je hobby’s dus vooral voor een mooie verrassing. Of je nou goed kunt koken of naaien. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit. Alleen al de aandacht die je erin stopt zal al worden gewaardeerd. 

  • Bloemen om op te fleuren

Een mooi boeket met bloemen is altijd leuk om te krijgen en te geven. Bloemen zijn namelijk erg divers. Je kan kiezen uit veel verschillende kleuren en formaten. Zo is er altijd wel een bos die past bij de ontvanger. Ga voor geliefde kleurencombinaties of bloemsoorten van de ontvanger. Je kunt ook een bos laten bezorgen, als je kiest voor bloemen bezorgen, is het een echte verrassing als ze aan komen. 

  • Geef een betekenis

Het is ook mooi om een cadeau te geven met een diepere betekenis. Geef bijvoorbeeld een edelsteen die staat voor iets waar de ontvanger moeite mee heeft. Dit kan de ontvanger helpen. Ook beelden of foto’s die de ontvanger doen denken aan mooie herinneringen, zijn altijd een goeie. 

Dit waren onze vier ideeën, om dierbare te verassen en een steuntje in de rug te geven.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
geld besparen Previous post Hoe bespaar je op je rekeningen?
lampen Next post Met deze lampen maak jij je interieur helemaal compleet!