Read Time:3 Minute, 13 Second

De kandelaar, oubollig, trend of hebbeding?

leuke kandelaar
Haans Lifestyle kaarsenhouder à €17,99

Soms ziet een kandelaar er zo mooi uit dat je jezelf afvraagt of het nog nodig is om er één of meerdere kaarsen in te zetten. Neem nu één van de moderne kandelaars van het merk Haans Lifestyle. Deze leuke kandelaars worden gemaakt van hout en zijn wat vorm betreft stuk voor stuk heel bijzonder. Door de naturel look en het stoere uiterlijk passen de moderne kandelaars van Haans Lifestyle in vrijwel ieder interieur. Mooi op het lage dressoir in de hal, maar ook bijzonder in de vensterbank voor je raam. Deze leuke kandelaars zijn echte sfeermakers en combineren uitstekend met de andere artikelen uit de collectie van Haans Lifestyle. Heeft u de vrouwenbuste van mangohout al gezien? Dit ornament staat op een ijzeren drager en past perfect bij de moderne kandelaars uit dezelfde collectie.

Haans Lifestyle

Houdt u van een strakke, moderne en lichte inrichting, kijk dan eens in de collectie van Haans Lifestyle. Deze leuke kandelaars worden gemaakt gemaakt van naturelkleurig mangohout om daarna een behandeling te ondergaan waarbij ze deels op kleur worden gebracht. Deze moderne kandelaars zijn stevig en bieden ruimte voor één kaars. Haans Lifestyle ontwerpt kandelaars die prima apart geplaatst kunnen worden, maar het eigenlijk nog net iets beter doen in een groepje. Verschillende moderne manghouten kandelaars bij elkaar op een royale eettafel geeft een bijzonder sfeervol effect en doet het goed in zowel een modern als landelijk interieur.

haans lifestyle kaarsenhouder
Haans Lifestyle kaarsenhouder 48 cm à €89,99

City Chic

Woon je in de stad en houd je van rustgevende donkere kleuren, glanzende stoffen en strakke lijnen, dan heb je je woning waarschijnlijk ingericht volgens het principe van City Chic. In een dergelijk interieur ben je niet op zoek naar moderne kandelaars in felle kleuren en onverwachte vormen, maar kies je liever voor een strak ontwerp. De tube candle die wordt gemaakt van een vierkant of rechthoekig staalprofiel is zo’n ontwerp. Leverbaar in diverse kleuren, van roestbruin tot zwart, wit en zelfs turquoise. De tube candle is een sterk handgemaakt ontwerp dat prima alleen of in een set geplaatst kan worden. De tube candles zijn los te koop, maar besluit je om meteen een set van deze leuke kandelaars aan te schaffen, dan ontvang je drie verschillende modellen inclusief kaars. De vierkante en rechthoekige kaarsen die je hiervoor nodig hebt zijn later eenvoudig bij te bestellen.

tube candle
Tube kandelaar roest set à €69,95

Trend

Leuke kandelaars die zijn gemaakt van hout, koper of metaal zijn de huidige trend. De vormen zijn vaak onverwacht en vinden hun oorsprong meestal in gebruiksdoeleinden die niets met kaarsen te maken hebben. Het onverwachte in materiaal of kleur maakt de nieuwe kandelaars bijzonder en heel trendy. Of het nu gaat om kleine kandelaars die geschikt zijn om een waxinelichtje te dragen of grotere modellen waar zeven of meer kaarsen in passen, elk interieur heeft een kandelaar nodig.

leuke moderne kandelaars
Brandewyn mint kandelaar à €19,95

Tot slot

Houd je wel van een geintje en vind je originaliteit en hergebruik heel belangrijk, kijk dan eens bij de Candela. Deze kaars met vijf poten is in zijn geheel gemaakt van paraffine en kandelaar en kaars ineen. De candela is steeds opnieuw te gebruiken, maar dan moet je wel het juiste moment geduldig afwachten. Behalve de Candela is het model Brandewyn gemaakt volgens hetzelfde principe. Uitgevoerd als fles met een kaars als inhoud en verkrijgbaar in vijf verschillende kleurtjes. Deze nieuwe moderne kaarsen doen het prima in zowel een Scandinavisch als in een Industrieel Interieur.

moderne kandelaars
Puik Art Candela kandelaar à €14,95
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Behangtrends 2016
Next post Trapliften: te vereenzelvigen met uw interieur