Read Time:2 Minute, 29 Second

Over een paar dagen is het kerst. Ontvang je gasten in je huis tijdens de kerstdagen, dan wil je natuurlijk dat jouw woning er zo gezellig mogelijk uit ziet. In dit artikel lees je wat de kerst decoratie trends van dit moment zijn en welke kerst decoratie je op het laatste moment kunt kopen, zodat je jouw woning in enkele dagen tijd nog helemaal in de kerstsfeer kan brengen.

kerst decoratie kopen

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/356065914269353578/

Kerst decoratie trends van 2016

Ieder jaar zijn er weer een paar nieuwe kerst decoratie trends en ook dit jaar zijn er weer enkele trendy accessoires die je kunt aanschaffen om je woning in de kerstsfeer te brengen. De eerste decoratietrend voor de kerstdagen van 2016, is het verwerken van kersttakken in je interieur. Je zet niet alleen een kerstboom neer, maar koopt ook enkele losse takken om op de vensterbank te leggen of op een kast te plaatsen. Een andere decoratietrend voor deze kerst, is het verwerken van parelglans in je interieur. Door enkele prachtige schelpen in je woning te plaatsen, krijgt je interieur net wat meer glans. Ook erg leuk om de tafel mee te versieren voor het kerstdiner, bijvoorbeeld door servetringen met schelpen aan te schaffen.

De kersttrends van dit jaar zijn de kleuren eucalyptus en marsala (een diepe, wijnrode kleur). Ook pastelkleuren doen het goed en uiteraard zijn de kleuren goud en rood ook nog altijd geschikt voor de mooiste kerst decoratie.

Last minute kerst decoratie kopen en je woning versieren: vijf tips
Heb je al een kerstboom staan, maar vind je jouw woning toch niet sfeervol genoeg voor het kerstdiner? Gebruik dan onderstaande vijf tips om je woning last minute te versieren voor de kerstdagen.

  • Tip 1: hang wat extra lampjes op. Lampjes worden niet alleen geassocieerd met kerst, maar geven je woning ook wat meer sfeer. Je kunt wat extra lampjes ophangen in huis, maar ook in je voor- of achtertuin.
  • Tip 2: plaats een extra kerstboompje. Heb je een grote kerstboom in de woonkamer, maar vindt het kerstdiner in de keuken plaats? Dan kun je hier nog een extra kerstboompje plaatsen om de kerstsfeer ook in de keuken terug te laten komen.
  • Tip 3: maak een slinger van ontvangen kerstkaarten. Heb je veel kerstkaarten ontvangen? Span dan een touwtje en gebruik houten wasknijpers om alle kerstkaarten aan het touw op te hangen. Nu kan iedereen je kerstkaarten bewonderen en ziet je woning er extra gezellig uit.
  • Tip 4: gebruik nepsneeuw in huis. Het is geen pretje om op te ruimen, maar nepsneeuw geeft je interieur wel de echte kerstsfeer. Leg wat nepsneeuw op de vensterbank, op de kast of zelfs op de eettafel en je woning ziet er extra gezellig uit.
  • Tip 5: ga met de kerst decoratie trend mee en leg enkele dennentakken in huis. Je versiert je woning gemakkelijk, snel en helemaal volgens de kerst trends van dit jaar.

kerst decoratie trends

Bron: https://nl.pinterest.com/pin/519743613220652677/

nepsneeuw kerstdecoratie

Bron: https://magnoliamarket.com/diy-snowballs/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De 5 mooiste tweedelige salontafels
Next post Retro radio’s met moderne techniek