Read Time:2 Minute, 53 Second

Heerlijk toch, je huis of tuin opnieuw inrichten. Daar horen natuurlijk ook nieuwe kussens bij. Hieronder de tussen kussen trends van 2016!

Sierkussens

Sierkussens zijn al langer een trend. De trend blijft zeker bestaan in 2016. Deze kussens passen in elk huis! Vooral in de populaire kleuren van 2016 zijn ze geweldig te combineren. De kleuren van 2016 zijn okergoud, koraalrood en donkere tinten. Je kan dus kiezen welke kleur dat jij je het prettigst bij voelt en welke kleur het beste bij je huidige of nieuwe inrichting past.

Het leuke van sierkussens is dat ze verkrijgbaar zijn in allerlei soorten en in allerlei prijsklassen. Dus ook als je niet veel geld te besteden hebt aan je interieur, zijn sierkussens een optie! Ook zijn de kussens door de vele opties leuk voor door het hele huis. Natuurlijk voor in de woonkamer, maar ook in de keuken, serre, hobby- en slaapkamer zijn de kussens perfect te combineren.
Meer informatie: http://www.loungecreator.nl

Loungekussens

Ook al weer zoveel zin in de zomer? Lekker lang buiten zitten met een glas wijn of fris, genieten van het ondergaan van de zon. Dat doe je natuurlijk op je loungeset. Het maakt het nog leuker als je je loungeset opleukt met een aantal hippe kussens die helemaal bij de trend van 2016 passen. Voor de loungekussens zijn de zelfde kleuren populair als voor de sierkussens. Okergoud, koraalrood en donkere tinten, net wat er bij jouw inrichting past dus!

Eerder jaren was het altijd: haal buiten naar binnen. Dit jaar geldt van binnen naar buiten. Mensen brengen steeds meer tijd door in de tuin, de tuin moet dan wel aanvoelen als thuis! Het woongevoel in de tuin!
Meer informatie: http://www.loungekussens.eu

Caravankussens

Van de zomer lekker een aantal weken er op uit met de caravan? Ga er dan lekker van genieten om je caravan helemaal ‘2016’ te maken met de laatste kussentrends voor je caravan. Voor caravankussens zijn natuurlijke kleuren zoals licht- en donkergroen erg populair. Ook natuurlijke materialen zoals wol en vilt komen vaak terug. Door aandacht te besteden aan de inrichting van de caravan zal de caravan een vertrouwd gevoel bieden tijdens de vakantie!
Meer informatie: https://www.maatkussens.nl/caravankussens

Bootkussens

De zomer komt eraan. Het seizoen van heerlijk het water op met een speedboot, motorboot, zeilboot of roeiboot. Je kan je boot helemaal zelf pimpen door het gebruik van accessoires zoals kussens. De kussens voor boten hebben voor 2016 een speciale trend. De marinemode is namelijk weer helemaal in. Rood, wit en blauw samen met de Bretonse streep. Deze kleuren matchen perfect met het water en met het idee van de heerlijke zomer. Extra genieten dus van de zomer met deze prachtige inrichting van de boot.

Bankkussens

Bijna op elke bank liggen ze wel, kussens. Het is vrijwel onmisbaar op de bank. Er is toch bijna niets lekkerder dan ’s avonds even lekker onderuitzakken in de kussens en genieten van een ontspannen avondje lezen of tv kijken. De trends voor 2016 wat betreft bankkussens bestaat uit 2 delen: de vorm en de kleur. De vormen voor 2016 zijn voor alle accessoires rond of ovaal. Dit is terug te zien in vazen en krukjes maar ook zeker in de kussens. Een rond of ovaal kussen is dus zeker geschikt! Qua kleuren geldt voor bankkussens hetzelfde als voor de sierkussens. Okergoud, koraalrood en donkere tinten. Door het overal blijven combineren van deze kleuren, matcht het hele huis met elkaar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De geluidsisolatie in je huis verbeteren
Next post Inspiratie voor terraszonwering