Droom lekker weg met een eigen boomhut op maat!

Wil je graag een boomhut kopen? Een boomhut spreekt voor veel kinderen, maar ook volwassenen tot de verbeelding. Wie heeft er vroeger niet gedroomd van een echte boomhut op maat in de tuin?

 

Waanzinnige boomhut op maat

Voor kinderen is het de ideale plek om zich terug te kunnen trekken en helemaal in hun spel op te kunnen gaan.
De populaire en fantasierijke boeken ‘de waanzinnige boomhut van … verdiepingen’ hebben veel kinderen ook geïnspireerd om een eigen boomhut te willen laten maken. Net als de hoofdpersonages Andy en Terry, wil je natuurlijk ook avonturen beleven in je eigen boomhut. Ga mee in je fantasie en ga ook op avontuur in een rovershol, proefjes doen in je geheime laboratorium of snoep halen uit je eigen snoepmachine. Ga je een boomhut kopen? Dan zijn er allerlei leuke mogelijkheden en extra´s om van de boomhut de ideale speelplek voor kinderen van te maken. Denk aan touwladders om naar boven te klimmen, glijbanen of brandweerpalen om naar beneden te glijden. Een kabelbaan van de boomhut naar een andere boom, of een schommel aan één van de takken van de boom onder de boomhut. Een boomhutbouwer kan helpen bij het opzetten van een concept, durf te dromen en de boomhutbouwer droomt met u mee.

boomhut op maat

Een boomhut als clubhuis

Voor tieners blijft een boomhut ook interessant. Nu maken de fantasierijke verhalen plaats voor avonturen in hun eigen clubhuis annex boomhut op maat. Hier kunnen ze kletsen met vrienden, huiswerk maken of zelfs overnachten. Helemaal je eigen plek creeëren is heerlijk als je een puber bent en niet altijd in het zicht van je ouders wilt zijn. Het is het overwegen om een boomhut te kopen meer dan waard!

Lounge tree of werkplek

Een boomhut laten maken voor volwassenen? Niet alleen voor kinderen is een boomhut geweldig. Ook volwassenen kunnen ervan genieten. Wat te denken van een eigen atelier, een werkplek of zelfs een lounge tree waar je heerlijk ontspannen kunt luisteren naar muziek of een boek kunt lezen. Zet er een fijne bank of stoel in en maak er je eigen plek van.

Avontuurlijke overnachting in een boomhut op maat

Om van een boomhut te kunnen genieten is het niet altijd noodzakelijk om meteen een boomhut te kopen of een boomhut te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een verblijf in een boomhut als vakantiehuis. Hiervoor hoef je niet naar verre oorden. Ook dichterbij huis in Nederland en België zijn er volop mogelijkheden voor een echte boomhutbeleving. Het is zelfs mogelijk om te kamperen in een boomtent! Een overnachting midden in de natuur en wakker worden van de fluitende vogels en het ruisen van de wind in de bomen om je heen. Dat is nog eens avontuurlijk overnachten!

boomhut kopen

Boomhut kopen?

Heb je een tuin, maar geen of weinig bomen? Geen probleem. Er is bijna geen één boom die een volledige boomhut kan dragen. Om een boomhut op maat te maken, wordt er gewerkt met platforms waardoor er veel mogelijkheden zijn om een boomhut op maat te laten maken. Niet alleen hoog boven de grond, maar ook wat lager zodat het makkelijker is om er in te klimmen. Stem de materialen af op het ontwerp van je eigen boomhut zodat je een eigen unieke uitstraling kunt creeeren.
Sloophout geeft bijvoorbeeld een natuurlijke en stoere look, inheems duurzaam hout is onderhoudsvrij en ecologisch verantwoord. Of denk aan verschillende details zoals ramen met kleine ruitjes en een erkertje voor een knusse sfeer, een balkon met bloembakken of een touwbrug voor sportieve kinderen. Boomhut kopen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je een boomhut kopen en naar jouw wens een boomhut laten maken? Laat je dan inspireren door hamerenhark.nl. Hier vind je verschillende boomhutten op maat om heerlijk in weg te dromen!