Read Time:2 Minute, 33 Second

Kunstgras in het jaar 2020 staat voor een prachtig groen gazon in je tuin met een realistisch karakter. Het staat ook voor praktisch gemak en voor kinderen voor veel speelplezier. Tegenwoordig is de keuze zo gevarieerd dat je voor elk doeleinde een geschikte kunstgrasmat kan vinden. De kwaliteit is in vergelijking met de beginjaren bovendien enorm gestegen net als de authentieke look van gras. Om al deze redenen is 2020 het jaar, waarin kunstgras nog populairder is.

Ongekende groei in populariteit

De groei van populariteit van kunstgras is ongekend, behalve dan van de kunstgrassprieten, want die groeien niet. Die blijven altijd mooi zonder dat je er met de grasmachine overheen hoeft om de sprietjes te kortwieken. Weet je hoeveel tijd dat je bespaart in de lente en in de zomer? Jij zit lekker relaxt in je stoel in de tuin en om je heen hoor je buren zuchtend en steunend met de grasmaaier in de weer. Dat hoef jij niet meer, want jij hebt de keuze gemaakt voor kunstgras. Een prima keuze natuurlijk, want het onderhoud is zo gemakkelijk als het om kunstgrasmatten gaat.

In je tuin of op je balkon, het kan allemaal

Bij kunstgras denk je misschien in eerste instantie aan de strakke voetbalvelden. Ook in de voetbalsport wint deze grasmat aan terrein. Dat zie je ook in de tuinen terug, waar je steeds vaker een mooi groen tapijt ziet liggen. Een grasmat die groen blijft en niet vergeeld of dor wordt als het te lang droog is. Dat brengt nog een voordeel met zich mee, want je hoeft niet meer aan de slag met een tuinslang en een sproeier. Kunstgrasmatten zijn perfect voor je tuin, maar als je een balkon hebt, biedt een grastapijt ook uitkomst. Je realiseert met een groene mat op je balkon een natuurlijke look. Weet je waar ook steeds meer mensen voor kiezen? Voor kunstgras op de camping, want dat is een plek waar je bij uitstek wilt relaxen in plaats van moeite doen om gras kort te houden en te sproeien.

Blijvend groen gazon en gelegd wanneer je wilt

Het voordeel van kunstgras is dat je altijd naar een groen gazon kijkt. Bovendien is het mogelijk om de kunstgrasmatten aan te leggen wanneer je maar wilt. Dat is bij gras niet het geval, want dan moet je wachten tot het tijd is om in te zaaien. Of wachten op het geschikte moment om graszoden aan te brengen. Kunstgras is het hele jaar aan te brengen behalve als het een keer echt vriest en er vorst in de bodem zit, maar dat gebeurt niet al te vaak.

Snap je nu waarom je steeds meer mooi groen bij woningen om je heen ziet? Die mensen hebben de keuze voor een prachtig gazon in de tuin al gemaakt. Een keuze die ook jij kan maken als je de voorkeur geeft aan een blijvend groen grastapijtje zonder wekelijks te hoeven maaien. Laat 2020 ook voor jou het jaar van het kunstgras zijn, zodat ook jij straks naar een groenblijvend gazon in je tuin kijkt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
tips voor een bohemian interieur Previous post 5 tips voor een bohemian interieur
opgeruimd aanrecht Next post Een opgeruimd aanrecht: met deze tips lukt het!