Read Time:2 Minute, 38 Second

Het maken van je eigen geboortekaartje is een leuke, speciale, manier om de geboorte van jouw kindje wereldkundig te maken. Het zelf maken van een geboortekaartje biedt verschillende voordelen.

Een uniek en persoonlijk kaartje

Als je je eigen geboortekaartje ontwerpt, weet je zeker dat het kaartje dat je stuurt uniek is. Die wetenschap kan voor veel ouders een groot voordeel zijn. Daarbij kan je het kaartje helemaal inrichten naar jouw wensen en smaak. Het is jouw eigen creatieve proces waarbij je de mogelijkheid hebt om je eigen ideeën en persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen. En misschien zelfs al de persoonlijkheid van je baby, of iets dat je linkt aan de tijd van de zwangerschap.

Een mooi aandenken aan een bijzondere gebeurtenis

Daarnaast kan eigen geboortekaartjes maken ook een gevoel van voldoening en trots geven, omdat je iets hebt gemaakt dat helemaal van jou is. Het kan een waardevol aandenken worden aan de geboorte van je kindje, omdat het kaartje een tastbare herinnering is aan een bijzonder moment in je leven. Het zelf maken van het kaartje kan daarom een extra gevoel van verbondenheid creëren tussen ouders en kind. Ook kan het later leuk zijn met je kindje te kijken naar de geboortekaart en uit te leggen waarom je de kaart op deze specifieke manier hebt ontworpen.

Mooie manier om emoties te verwerken

Bovendien kan het maken van je eigen geboortekaartje ook een manier zijn om je eigen emoties en gevoelens te verwerken en te uiten. De geboorte van een kindje kan een zeer emotionele gebeurtenis zijn, en het maken van het kaartje kan een uitlaatklep zijn voor deze emoties. Het zelf maken van het kaartje kan ook helpen om een gevoel van rust en ontspanning te creëren in een vaak drukke en hectische tijd. Lekker creatief bezig zijn, kan een fijne manier zijn even een moment voor jezelf te nemen.

Kortom, eigen geboortekaartjes maken biedt een heleboel voordelen, waaronder personalisatie, creatieve uitlaat en emotionele waarde. Het kan een leuke en uitdagende activiteit zijn die zorgt voor een uniek en persoonlijk kaartje dat past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Geboortekaartjes maken bij Kaartje2go

Gelukkig is het maken van gepersonaliseerde geboortekaartjes zo gepiept in een al drukke periode. Kaartje2go helpt je daar namelijk bij van a tot z, en bovendien op een laagdrempelige manier. In slechts vier stappen is je eigen gemaakte geboortekaartje af. Kaartje2go biedt een grote database aan voorbeelden, kleuren, prentjes, lettertypes en modellen. Zo heb je speciale geboortekaartjes voor een jongen, speciale geboortekaartjes voor een meisje, neutrale geboortekaartjes, en allerlei leuke versieringen. Kaartje2go biedt ook een handige zoekfilter, waarbij je onder meer kan selecteren op thema’s, “geboortekaartjes jongen”, “geboortekaartjes meisje”, stijlen, dieren, figuren en trends. Superhandig voor het snel en makkelijk opdoen van inspiratie!

En hoe fijn is het dat als je je bestelling vóór 20:00 uur ‘s avonds plaatst, het kaartje dezelfde dag nog op de post gaat! Daarbij is het eerste kaartje ook altijd gratis bij Kaartje2go. Daarbij is relevant te vermelden dat het klimaat bij Kaartje2go hoog in het vaandel staat; zij bieden onder meer Co2-neutraal gedrukte kaartjes aan.

Met kaartje2go heb je in een handomdraai, eigen, unieke, geboortekaartjes gemaakt!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
bakvorm Previous post Wanneer gebruik je welke bakvorm?
kantoor thuis Next post Maak jouw nieuwe kantoor geluidsdicht, waardoor je er heerlijk tot rust kunt komen