Read Time:1 Minute, 43 Second

Heel vaak krijg ik de vraag; wat zal ik aan die lege muur hangen?

Ik ben dan ook altijd op zoek naar betaalbare en vooral originele ideeën voor aan de muur. Het is natuurlijk leuk als je iets hebt hangen dat jij echt mooi vindt of dat iets vertelt over jezelf. Maar echte kunst is voor veel mensen te duur en die uitvergrootte vakantiefoto kan ook wel weer vervangen worden.

Ik heb nu weer iets gaafs ontdekt: Mapiful.

Op mapiful.com kan je van elke plek op aarde een gave poster laten maken! Het is in zwart-wit en heeft daardoor een grafische look. Dat is fijn want het past bijna in elk interieur.mapiful maps

Mapiful bestaat sinds begin 2015 en is in Gothenburg gevestigd. (Dat is in Zweden 😉 Vrijwel meteen sloeg het concept aan. Kaarten kon je natuurlijk altijd al kopen maar vaak alleen van grote en bekende steden. Nu kan je zelfs van het kleinste dorpje een poster laten maken. Maar ook van een heel land. Ze leveren aan alle landen in de wereld.

mapiful

Er zijn 3 tekstregels die je kan invullen. Standaard is dat de naam van de stad, het land en de coördinaten maar je kan er zelf iets anders van maken! Ook kan je zelf bepalen hoe je inzoomt en wel deel van stad of dorp je laat zien. Zo kan je het dus helemaal eigen maken. Zo leuk!

mapiful.com

Daarnaast kan je nog kiezen voor staand of liggend, met of zonder rand en er zijn 4 verschillende maten. De centimeter maten zijn bewust gemaakt op de maten van IKEA lijsten, daar passen de posters dus perfect in.

www.mapiful.com

Doordat je zelf de tekst kan invullen is het ook een te gekke poster om cadeau te doen! Voor een geboorte, huwelijk of na een reis. Of voor je jezelf; in welke steden je hebt gewoond of waar je de liefde van je leven tegenkwam… iedereen heeft wel een band met een bepaalde plek op aarde.

Kijk op www.mapiful.com en kijk hoe jouw stad of dorp eruitziet op een poster.

Anne

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
design loungebank voor buiten Previous post Stoere design loungebank voor in de tuin
Next post Terug in het interieur: meubels en accessoires met bloemetjes