Read Time:5 Minute, 33 Second

Een van de nieuwste tuintrends: een vuurschaal met bbq ring

Een vuurschaal met bbq ring of vuurschaal met grill ring is een van de nieuwste trends op het gebied van barbecueën. Het biedt je de gelegenheid om op een handige manier zowel te bakken, braden als grillen, terwijl je lekker in de tuin kunt relaxen. Wat is een vuurschaal met grillring precies? Welke voordelen heeft een bbq grillring vuurschaal? En wat zijn de mogelijkheden qua modellen en uitvoeringen grill ring voor bbq precies? Hieronder lees je alles over de pluspunten en mogelijkheden op het gebied van een vuurschaal met grill ring.

vuurschaal met bbq rooster

Wat is een vuurschaal bbq & een vuurschaal met grill ring precies?

Vuurschalen met ofwel een bbq ring of en/of een grill ring betekent dat je op een aantrekkelijke en avontuurlijke manier kunt koken, braden en bakken. Een vuurschaal is een schaal gemaakt van metaal, cortenstaal, gietijzer of plaatstaal, die op pootjes of op een standaard bevestigd is en stabiel in de tuin gezet kan worden. In of onder de schaal kan met hout, kolen of eventueel gas vuur gemaakt worden, waardoor je een mooi soort tuinvuur kunt creëren. Vuurschalen hebben een ontwikkeling doorgemaakt waarbij er een rand is toegevoegd waarop vlees gebraden en gebakken kan worden. Dit wordt wel een vuurschaal bbq, een vuurschaal met bbq ring genoemd of een vuurschaal met bbq rooster genoemd. Naast warmte en mooie vlammen kun je in de tuin, terwijl je lekker in jouw loungebank zit of op het tuinterras, met deze vuurschaal bbq dan heerlijk vlees bakken en braden op jouw vuurschaal met bbq rooster. 
Hiernaast bestaat nog de vuurschaal om mee te grillen, ofwel de vuurschaal met grillring. De vuurschaal met grillring is ideaal om lekker vlees of groenten op te grillen. Een grillring vuurschaal biedt veel gemak!
Ten slotte zijn er nog vuurschalen die beide geneugten combineren, bekend als de bbq grillring vuurschaal of de bbq met grill ring. Op deze bbq grillring vuurschaal kun je naar hartenlust ofwel barbecueën ofwel grillen. Of je combineert ze en grilt en barbecuet lekker door elkaar heen!

De voordelen van een vuurschaal met grill ring & vuurschaal met bbq ring op een rijtje

Een grillring kopen, zoals een grill ring voor bbq, of een vuurschaal met bbq ring of – de meest luxueuze uitvoering – een bbq grillring vuurschaal, biedt je de nodige voordelen. Dit zijn de belangrijkste pluspunten van een vuurschaal bbq of een grill ring voor bbq. Als je kiest voor een grillring kopen profiteer je optimaal van:

  • In de eerste plaats de leuke en spannende manier van koken, bakken, braden en grillen die je met een vuurschaal met grill ring in huis, of beter gezegd: in de tuin, haalt. Een bbq met grill ring is erg spannend en leuk om mee te koken en brengt een hoop sfeer in de tuin.
  • Een tweede pluspunt van een vuurschaal met bbq ring of een vuurschaal met grill ring is dat de tuin er een stuk eleganter en stijlvoller van wordt. Een grill ring voor bbq of een vuurschaal met grillring staat luxueus, stoer en is dan ook een aanwinst voor jouw tuin of terras.
  • De warmte die een bbq met grill ring of een grillring vuurschaal uitstraalt, is erg comfortabel. Feitelijk kun je een vuurschaal met bbq ring of een vuurschaal met grillring ook alleen als een vuurkorf of tuinverwarming gebruiken, dus zonder er vlees, groenten of ander voedsel op te bereiden. Een vuurschaal met grill ring of een bbq grillring vuurschaal is dus feitelijk enorm multifunctioneel. Een vuurkorf een barbecue en/of een grill: alles behoort tot de mogelijkheden!
  • Ten vierde zijn er qua stijl en vormgeving tal van mogelijkheden. Zo kun je gaan voor een strakke en moderne grillring kopen, maar ook een authentiek en klassiek model kopen. Je kiest voor een grote uitvoering vuurschaal met grill ring al je een grote familie of vriendenkring hebt, terwijl een kleinere bbq met grill ring natuurlijk volstaat als je alleen bent of alleen met je partner. Opties genoeg!
  • Ten slotte nog een laatste pluspunt: een vuurschaal bbq en grill ring voor bbq zijn tegenwoordig bij veel aanbieders scherpgeprijsd en vaak voor aantrekkelijke, lage tarieven verkrijgbaar. Er zijn diverse prijsklassen beschikbaar. Dus ook met een wat kleiner of beperkt budget kun je een bbq met grill ring op de kop tikken.

Hieronder vijf fraaie voorbeelden van prachtige en aantrekkelijke modellen barbecues met grillring en mooi vormgegeven bbq grillring vuurschaal.

Ofyr Classic 100-100 Barbecue/ Vuurschaal

Een van de meest stijlvolle vuurschaal met bbq rooster is de prachtige, klassiek ontworpen Ofyr Classic 100-100 Barbecue/ Vuurschaal. Deze schitterende en luxueus uitgevoerde vuurschaal heeft een kegelvorm en staat op een voetstuk. De kegel kan worden gevuld met houtskool om lekker op te stoken. De brede randen zijn perfect voor het lekker bakken en braden van vlees. 

Ofyr Classic 100-100 Barbecue/ Vuurschaal klik hier voor meer info

Ofyr Island 100-100 vuurschaal

De schitterende Ofyr Island 100-100 is een absoluut pronkstuk voor elke tuin. De binnenring doorsnede van deze unieke vuurschaal bbq is 50 cm en de buitenring van 98 cm. Een groot voordeel van de Ofyr Island 100-100 is dat deze alle vier seizoenen, dus het hele jaar, buiten kan blijven staan. Er wordt namelijk en beschermende hoes meegeleverd. Verder is deze vuurschaal bbq eenvoudig schoon te houden.

Ofyr island 100/100 klik hier voor meer info

CookKing Santos vuurschaal

Houd je van een strakke en moderne vuurschaal met veel ruimte? Dan is de CookKing Santos absoluut iets voor jou. De CookKing Santos wordt geleverd met een grillplaat van 0,5 cm dik met in het midden een grillrooster. Dit rooster is uitneembaar en kan gebruikt worden om hout bij te vullen.

CookKing Santos klik hier voor meer info

Q-grill 750 vuurschaal

Modern, superstrak en tijdloos. Die steekwoorden typeren de prachtige Q-grill 750. Deze oogstrelend mooie bbq grillring vuurschaal heeft een grillplaat met een vloeiend verloop, waardoor je op de plaat op verschillende hitteniveau kunt bakken, grillen en braden. Eieren koken, groente grillen of een lekkere biefstuk bakken was nog nooit zo gemakkelijk en leuk als op deze vuurschaal met grill ring.

Q-grill 750 klik hier voor meer info

Co-Fire Barbecue Vuurschaal – GrillRing – Gietijzer met houtopberger

Strak ontworpen, sterk, voordelig en zeer stijlvol. Dat is de CoFire Barbecue. Op deze grillring vuurschaal kun je werkelijk alles garen, bakken en braden wat je maar wilt. Onderin kun je de houtvoorraad opbergen, zodat je altijd voldoende brandstof hebt voor een heerlijke culinair hoogstandje in jouw eigen tuin!

Co-Fire Barbecue Vuurschaal – GrillRing – Gietijzer – compleet met houtopberger klik hier voor meer info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
laminaat op je muur Previous post Laminaat op de muur
zomer in je interieur Next post Breng de zomer in je interieur