Read Time:2 Minute, 40 Second

Wie is er niet toe aan de zomer? De heerlijke warme zomerdagen waar niets hoeft en alles kan! Kun jij niet wachten op de zomer? Breng dan vast de zomer in je interieur! Het is tijd om een frisse wind door jouw woning te laten waaien en je klaar te maken voor de zomer. Breng de zomer in je interieur aan de hand van volgende interieurtrends voor de zomer.

Weg met de winter prullaria

Breng de zomer in je interieur door allereerst flink op te ruimen. Doe alle kerstversieringen, warme dekens en kussens de woning uit. Sla ze op op zolder en zorg dat er geen enkele kerstster meer te vinden is. Door flink op de ruimen krijg je weer ruimte in huis. Zo kun je een frisse start maken voor het zomerse interieur.

De grote schoonmaak

Nu je al jouw winterse prullaria en warme kleuren het huis uit hebt, is het ook tijd voor een grote schoonmaakbeurt. Je hebt nu de ruimte om eens alles goed af te stoffen, soppen en te dweilen. Maak jouw woning zomerklaar door een flinke schoonmaakbeurt. Zo is het huis fris en klaar voor de zomer.

Lichte tinten

Nu al jouw winterse kleuren het huis uit zijn, is het tijd om hier lichte kleuren voor in de plaats te zetten. Een manier om snel de zomer in je interieur te brengen, is door te kiezen voor lichte zomerse tinten. Wat dacht je van lichtgeel, lichtblauw en zachte perziktinten? Breng deze kleuren terug in jouw interieur door bijvoorbeeld een vrolijk en licht tafellaken. Rol een vloerkleed uit met lichte en zomerse kleuren en gooi vrolijke kussens op bank. Door je te focussen op enkel lichte en zomerse tinten, heeft jouw interieur al gauw een fris en zomers uiterlijk.

Een frisse geur

Geur doet heel wat in het huis. In de winter kun je genieten van warme dennengeuren, vanille en rood fruit. Maar in de zomer geniet je veel meer van lichte en zoete geuren. Koop een geurdispenser met fijne zomerse geuren om de geur te laten matchen met het zomerse interieur.

Groen, groen, groen!

In de zomer kunnen planten erg goed groeien, dus ook iedereen zonder groene vingers kan een groen interieur realiseren in de zomer. Planten geven een interieur een frisse uitstraling. Schaf daarom flink wat groene planten aan voor een zomers interieur. Dit hoeven niet alleen kamerplanten te zijn, maar je kunt bijvoorbeeld ook kruidenplantjes kopen voor in de keuken. Zo heeft jouw keuken ook een zomers tintje en een heerlijke geur.

Functionaliteit

Ook moet je in de zomer rekening houden met functionele interieurtrends. Wil jij bijvoorbeeld mooie raamdecoratie? Dan doe je er goed aan om deze te combineren met functionaliteit. In de zomer kunnen fruitvliegjes, muggen, wespen, mieren en nog meer ongedierte voor heel wat overlast zorgen. Door te kiezen voor functionele raamdecoratie zoals een hordeur, kun jij al deze vervelende beestjes buiten houden. Zo kun je de hele dag de deur open houden en genieten van een frisse zomerlucht in huis.

En, is jouw interieur al klaar voor de zomer? Doe mee met de interieurtrends voor de zomer! Start de grote schoonmaak en richt jouw woning opnieuw in met lichte tinten voor een zomers interieur.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
vuurschaal bbq Previous post Heerlijk bakken, braden, grillen en bbq’en in de tuin met een grillring?
woning vinden Next post Handige tips – Een woning vinden op deze concurrerende markt?