Read Time:2 Minute, 35 Second

Een woontrend die al enkele maanden erg populair is, is de trend van geometrische vormen in het interieur. Geometrische vormen zijn alle vormen die je met een liniaal en/of passer kunt construeren. Denk hierbij aan rechthoeken, maar ook aan driehoeken, vierkanten en cirkels. De geometrische vormen die we veel in woonmagazines en op woonblogs voorbij zien komen, zijn voornamelijk erg complex. De vormen zitten prachtig in elkaar en trekken hierdoor echt de aandacht. Vind jij deze vormen ook zo mooi? Lees dan in dit artikel hoe je jouw interieur kunt verrijken met geometrische vormen.

Woonaccessoires met geometrische vormen

Wil je dat de geometrische vormen in huis vooral lekker subtiel blijven, dan kun je woonaccessoires met geometrische vormen aanschaffen. In dit geval nemen de geometrische vormen in huis niet de overhand, maar blijven ze subtiel aanwezig. Je kunt bijvoorbeeld een lamp met geometrische vormen aanschaffen, maar ook kussens, vazen en zelfs kaarsen met geometrische vormen. Heb je wat inspiratie nodig? Bekijk dan onderstaande afbeeldingen van woonaccessoires met prachtige geometrische vormen.

geometrische vormen in het interieur
Afbeelding :huismakeover.nl

Afbeelding 1: https://www.google.nl/search?q=geometrische+vormen+accessoires&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyyfaMwfTUAhWESRoKHQ7PCXoQ_AUIBigB&biw=1440&bih=799#tbm=isch&q=geometrische+vormen+vaas&imgrc=rRe8AXJRV8w1iM:

geometrische kaarsenstandaards
Afbeelding: Interiorjunkie.nl
geometrische vormen interieur
Afbeelding: Bypaula.nl
geometrische-lamp
Afbeelding: Hartruyt.nl
geomtrische lampen
Afbeelding: 100procentkast.nl

Wanddecoratie met geometrische vormen

Je kunt de woontrend van de geometrische vormen ook gebruiken om die saaie, witte wand in huis wat op te leuken. Er zijn geweldige posters met geometrische vormen, maar je kunt ook behang met geometrische vormen aanschaffen en zelfs muurstickers met deze prachtige vormen. Ben je erg creatief, dan kun je jouw eigen geometrische vorm op de muur schilderen. Dit kost wat tijd en is zeker niet gemakkelijk, maar dan heb je wel een honderd procent unieke wandschildering in huis.

wanddecoratie met geometrische vormen

Afbeelding: Printsenposters.nl

 

geometrische muursticker

Afbeelding: nl.aliexpress.com

geomtrische stickers

Afbeelding: nl.aliexpress.com

geometrische-vormen-behangpapier

Afbeelding: Huismakeover.nl

Meubels met geometrische vormen

Vind je de woontrend van de geometrische vormen zo leuk, dat je deze trend wil doorvoeren door een nieuw meubelstuk aan te schaffen? Dan heb je geluk, want er zijn meer dan genoeg prachtige meubels die binnen de woontrend met de geometrische vormen passen. Denk hierbij aan stoelen, maar ook aan eettafels, bijzettafeltjes, krukken en ga zo maar door. Door onderstaande afbeeldingen van geometrische meubels te bekijken, doe je leuke inspiratie op om zelf geometrische meubels te kopen.

meubels met geometrische vormen

Afbeelding: Imgrum.org

geometrische kast

Afbeelding: Huismakeover.nl

geometrische tafel

Afbeelding: interieurinspiratie.nl

geometrische vormen tafel

Afbeelding: roomed.nl

Als je wilt, kun je zelfs je hele interieur restylen met deze hippe woontrend. Zet bijvoorbeeld een geometrische stoel in de leeshoek, zet er een geometrisch bijzettafeltje bij een hang een geometrische poster aan de muur. Je kunt het zo gek niet bedenken, want je kunt de geometrische stijl overal en op allerlei manieren doorvoeren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 5 tips om succesvol te verhuizen naar je nieuwe woning
Next post Hoe kies je jouw tafel?