Read Time:2 Minute, 9 Second

Als we onze huizen bekijken, zien we dat de ruimtes steeds ruimtelijker worden. De individuele ruimtes worden groter of ze lopen zelfs in elkaar over. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie woonkamer-keuken. Wie in de keuken bezig is, wil contact met de rest van de familie. Het versterkt de familiebanden om de keuken te integreren in de woonkamer. We zien dan ook dat de eettafel zowel deel uitmaakt van de woonkamer als van de keuken. Dit vraagt wat creatief denken, maar het lukt best wel. Als je je eetkamertafel strategisch opstelt, kun je er je gerechten voorbereiden, je kunt er aan eten, spelletjes spelen met de kinderen, met vrienden of vriendinnen je hobby uitoefenen of gewoon gezellig natafelen na een lekker diner met de familie. Maar welke tafel kies je dan precies? Wij geven jou in dit artikel een aantal tips om het jou nog gezelliger te maken. Laat je inspireren!

Kies voor een trendy tafel, kies voor eik!

Eiken eettafels waren tot voor een aantal jaren enkel bedoeld voor landelijke woningen. Nu zien we ze ook in super moderne interieurs en vintage interieurs. Waar eiken tafels helemaal terrein hebben gewonnen zijn de industriële panden. In welke stijl van interieur je een eettafel ook plaatst, hij brengt een gezellige sfeer en het is een echte eyecatcher. En wat nu zo prettig is: je kunt je eiken eettafel zelf ontwerpen en samenstellen. Bij Cralini krijg je bijvoorbeeld deze mogelijkheid. Je bepaalt de afmetingen en je kiest voor de vorm van je tafel: ovaal, rond, vierkant of rechthoekig. En je kiest zelf de afwerking van het hout en je combineert je tafelblad met een houten of stalen onderstel. Met andere woorden, je bent je eigen binnenhuisarchitect wat je eettafel betreft.

Haal binnen naar buiten

Onze woning wordt almaar meer een plek om te genieten. En dat geldt ook voor ons balkon, terras of overkapping. De trend om heuse tuinkamers te installeren zet zich volledig door in 2021. En uiteraard ga je hier voor dezelfde gezelligheid als binnen in huis. Flamboyant buitenleven is waar we allemaal naar streven: lekker gezellig genieten van je vrije tijd. Denk maar aan de trend van bbq’s, buitenkeukens, loungezetels en vuurtafels buiten. Hier kan een eiken eettafel niet ontbreken. Een eiken houten tafel past bijvoorbeeld bij houten bloembakken, een houten afsluiting of een houten terrasvloer. Combineer je tafel met mooie stoelen, een trendy vloerkleed voor buiten en mooie tafeldecoratie. Installeer sfeervolle verlichting en je creëert je eigen gezellige plek buiten. Je mooie eiken eettafel wordt het centrale punt waar je geniet met heel je gezin, vrienden en familie!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
haardbeleving Previous post Update uw haardbeleving!
huizenmarkt tijdens pandemie Next post Wat doet een pandemie met de huizenmarkt?