Read Time:2 Minute, 12 Second

De eethoek is een plek waar je vaak zit, daarom is het belangrijk dat je mooie en kwalitatief goede eetkamerstoelen uitkiest. Alleen zijn vaak de mooie en kwalitatieve eetkamerstoelen het duurst. Hier hebben wij iets op gevonden, namelijk de fabrieksverkoop! Door je eetkamerstoelen in de fabrieksverkoop te kopen ben je minder geld kwijt dan anders. En het voordeel is dat de kwaliteit net zo goed is! Nog nooit van fabrieksverkoop gehoord? Lees dan snel verder. 

Wat is fabrieksverkoop?

Bij een fabrieksverkoop profiteert u van de beste prijs voor een product. Maar hoe werkt dit? Bij de traditionele meubelhandel zijn er veel partijen betrokken. Van importeurs tot transporteurs tot groothandels, al deze betrokken partijen moeten geld verdienen. En jij, als consument, moet voor iedere schakel in dit proces betalen. Bij een fabrieksverkoop verzorgd de fabriek het hele logistieke proces. Hierdoor worden de dure schakels in het leveringsproces overgeslagen. De marges die importeurs en groothandels maken komen op de manier te vervallen en de hoge kosten voor op- en overslag zijn niet meer van toepassing. De winst is dus voor de consument!

De kwaliteit

Als consument wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van goede kwaliteit meubels, zeker wanneer je eetkamerstoelen koopt. Maar lever je bij een fabrieksverkoop in op de kwaliteit? Nee, zeker niet. De prijs van de meubels is zo voordelig doordat het logistieke proces goedkoper is geworden. De kwaliteit van de meubels blijft nét zo goed als wanneer je het desbetreffende meubel in een meubelzaak zou aanschaffen. Vind je een meubel toch goedkoper in een winkel dan bij een fabrieksverkoop? Dan is de kwaliteit van het meubel in de winkel hoogstwaarschijnlijk een stuk slechter. Een fabrieksverkoop bezuinigt op niet op de kwaliteit, maar op de tussenhandel. Let dus altijd goed op de kwaliteit van meubels, voordat je overgaat tot aankoop.

Garantie

Het zou eeuwig zonde zijn wanneer jij je droom stoelen hebt gekocht en de schroeven van deze stoelen er al na twee weken uitvallen. Bij een fabrieksverkoop is dit zeker niet het geval. U heeft ook bij een fabrieksverkoop gewoon recht op garantie. Vaak krijgt u dan zelf langer garantie. De meeste fabrieksverkopen bieden u 3 jaar aanvullende garantie. Zo kun jij dus nog lang genieten van jouw nieuwe eetkamerstoelen!

Eetkamerstoelen van Urbansofa

Ben jij nieuwsgierig naar de eetkamerstoelen die jij kunt aanschaffen via fabrieksverkoop? Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van Urbansofa. Naast een webshop heeft Urbansofa ook verschillende verkooppunten waar jij de verschillende eetkamerstoelen kunt bekijken. Wij snappen dat je zo snel mogelijk de eethoek wilt inrichten met de nieuwe eetkamerstoelen, dus het is erg prettig dat deze snel door UrbanSofa worden geleverd.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
schanskorven Previous post Schanskorven hebben enorm veel voordelen
een minimalistische slaapkamer Next post In een paar stappen creëer jij een minimalistische slaapkamer