Read Time:1 Minute, 39 Second

De stijlvolle & toegankelijke lichtstraat van GLASvakwerk.nl is speciaal geschikt voor niet geïsoleerde toepassingen, oftewel “niet gesloten” aanbouw / uitbouw lichtstraten voor bijv. overkappingen & carports. Ons concept – waarbij de klant zelf zorgt voor een (houten) opstand met dakbekleding – en wij zorgen voor een lichtstraat die hier simpelweg op gemonteerd kan worden – is vrij uniek, vandaar dat wij u dit concept graag toelichten!

De “lean and mean” vlakke lichtkoepels van GLASvakwerk kunnen rechtstreeks op een eenvoudige houten opstand (bekleed met dakleer) geplaatst en gemonteerd worden. Hierbij is een goede voorbereiding – lees: de juiste (dak)situatie – cruciaal voor een goed eindresultaat. Ook wanneer u bij ons een lichtstraat inclusief montage bestelt, bent u hier zelf verantwoordelijk voor. Kort & bondig moet u de volgende zaken realiseren:

  • Een degelijke (dak)constructie, waarbij er voldaan wordt aan alle specifieke (draag)constructie eisen.
  • Een opstand conform richtlijnen, oftewel een stevige houten opstand van minimaal 7 cm breed, met een hellingshoek van 5 – 15 graden (aflopend) en bekleed met dakleer.
  • De plek van verwerking – lees: de dakuitsparing – moet voldoende bereikbaar zijn. Het moet mogelijk zijn om vanaf de vrachtwagen tot op het dak te komen, met de lichtstraat (in de afmeting door u besteld).
  • Wij verzoeken u ten zeerste om alle (online) informatie voor een goede voorbereiding uitgebreid door te nemen. Hierdoor weet u precies hoe & wat en kunt u het voortraject met een gerust hart ingaan. 

Ook voor de montage van uw lichtstraat staan wij voor u klaar! Bij het online bestellen van uw lichtstraat kunt u kiezen voor “inclusief montage”. Het plaatsen van uw daklicht bieden wij aan voor een vaste & scherpe prijs. De montage wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd – geen derde partijen dus – door ons eigen montage team: Ervaren vakmannen met professionele apparatuur, dat gaat dus zeker goed komen!

LET OP: Gaat u zelf aan de slag met het monteren van de lichtstraat, bekijk dan altijd even onze uitgebreide lichtstraat montage handleiding & (instructie) video’s!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Tuinmeubelen voor de zomer Previous post Tuinmeubelen klaar maken voor de zomer
thuis kantoor inrichten Next post Tips om je thuiskantoor effectief in te richten