Read Time:1 Minute, 51 Second

Of het nou winter of zomer is, een buitenhaard cortenstaal kan tijdens elk seizoen aangestoken worden. Het vuur van de buitenhaard zorgt voor veel sfeer, en het geknisper is een heerlijk geluid wat voor rust op de achtergrond zorgt. In de winter kan je onder de veranda genieten met een warme choco en marshmallows. Terwijl je in de zomer heerlijk geniet van het vuur met een wijntje of een cocktail. Hoe dan ook, een buitenhaard zorgt voor veel sfeer en gezelligheid. Wilt u meer weten over een buitenhaard? Lees deze blog dan snel door!

Het materiaal cortenstaal

Je vraagt je vast af wat het materiaal cortenstaal nou precies is? Nou,  cortenstaal buitenhaard is dé tuinhaard van dit moment en dat is niet zonder reden. Dit materiaal is een samenvoeging van verschillende bestanddelen zoals koper, fosfor, nikkel en chroom. Door de samensmelting van deze grondstoffen, is een buitenhaard van cortenstaal ijzersterk. Dit zorgt ervoor dat uw gloednieuwe haard jarenlang mee zal gaan, waardoor u er eindeloos van kunt genieten.

Een ander pluspunt aan cortenstaal is het gegeven dat u er weinig omkijken naar heeft. Het is namelijk een weervastte staalsoort, wat betekent dat het bestand is tegen allerlei weersinvloeden. Sneeuwvlokken, vuurzeeën of een stortvloed aan regen: deze buitenhaard laat zich niet zo snel uit het veld slaan.

De perfecte plek voor een buitenhaard

Een buitenhaard is geweldig, maar zorg dan wel dat de buitenhaard ook een geweldige plek krijgt. Komt de haard onder de overkapping te staan bij uw tuin set? Of komt de haard achter in de tuin te staan en bouwt er en een setje om heen? De volgende punt waar u over na moet denken is de afmeting van de haard? Wilt u een klein gezellig buitenhaardje? Of toch liever een haard die de eyecatcher wordt van uw achtertuin? Als u over deze punten hebt nagedacht kunt u beginnen met het zoeken naar de perfecte buitenhaard van cortenstaal. Neem eens een kijkje op de website van Kaggels.nl. Op de website van deze partij staat een ruim assortiment aan buitenhaarden en kachels. U vindt hier zeker weten de kachel van uw dromen! Heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
raamdecoratie Previous post De leukste decoraties voor je ramen
wellness badkamer Next post Onmisbare elementen voor een wellness badkamer