Read Time:2 Minute, 2 Second

Een buitendeur zet de toon voor je huis. Het is meestal het eerste wat bezoekers zien als ze bij je huis aankomen. De verschillende soorten buitendeuren voegen allemaal op verschillende manieren waarde toe aan de uitstraling, en ook aan de energie-efficiëntie, van jouw huis. Aangezien die buitendeuren dagelijks gebruikt, moeten ze in goede staat zijn… en blijven. Hieronder volgt een overzicht van de meest populaire typen buitendeuren.

Stalen buitendeuren

Stalen buitendeuren zijn ideaal voor huizen die maximale veiligheid, energie-efficiëntie en sterkte vereisen. Stalen toegangsdeuren bieden dezelfde voordelen als deuren van glasvezel, maar staal is nog steviger… en heeft uiteraard een andere uitstraling. Een dikke stalen toegangsdeur kan de beste veiligheid en bescherming bieden. Of het nu gaat om een ​​indringer bij de voordeur of om extreem weer, een stalen deur kan jarenlang mee en je hiertegen beschermen.

Een stalen deur heeft een schuimkern isolatie om het huis het hele jaar door comfortabel te houden wat betreft de temperatuur. Een stalen toegangsdeur is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zelfs met houtnerf afwerkingen.

Glasvezel deuren voor buiten

Glasvezel deuren worden steeds gebruikelijker vanwege hun hoge duurzaamheid en energie-efficiëntie. Glasvezel Deuren zullen, in tegenstelling tot hout, niet uitzetten, kromtrekken of rotten.

Glasvezel buitendeuren zijn er in verschillende afwerkingen, waaronder houtnerf afwerkingen. Je hebt op die manier de uitstraling van een houten buitendeur zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het onderhoud ervan.

Ook glasvezel deuren kunnen een schuimkern isolatie hebben. Zo voorkom je dat gekoelde of verwarmde lucht uit je huis ontsnapt. Bovendien zijn ze bestand tegen deuken en.

Houten buitendeuren

De meeste mensen kiezen nog steeds voor een buitendeur van hout. In vergelijking met andere typen van buitendeuren is het uiterlijk van hout onverslaanbaar. Een houten toegangsdeur is ook solide en biedt een uitstekende beveiliging voor het huis. Maar een houten toegangsdeur brengt hogere kosten met zich mee. Ze zijn zonder twijfel het duurste type deur. De kosten eindigen niet bij de aankoop. Om een houten voordeur er fantastisch uit te laten zien, heeft deze regelmatig onderhoud nodig.

Door een houten deuren na enkele jaren te beitsen en te schilderen, blijven ze er mooi uitzien. Vanwege de vochtigheid en het wisselende weer in Nederland, zal een houten deur nog steeds meer vatbaar zijn voor rot, kromtrekken en uitzetten. Voor veel mensen is het onderhoud slechts een kleine prijs die ze moeten betalen om een buitendeur van hout te hebben. Voor jou ook? 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
online matras kopen Previous post Waar moet je op letten als je online een nieuwe matras koopt?
douchewandpanelen Next post Simpele tips om je woning een luxe uitstraling te geven