Read Time:1 Minute, 59 Second


De woontrends voor 2022 op een rijtje

Ben jij benieuwd wat de woontrends voor 2022 zijn? Wij hebben wat onderzoek gedaan en zagen dat onder andere een terrasoverkapping kopen zeker een aanrader is voor 2022. De nadruk zal namelijk meer op ruimtelijkheid komen te liggen. Ben jij al nieuwsgierig? Lees snel verder en ontdek welke trends 2022 voor je in petto heeft.

De glazen schuifdeur

De glazen schuifdeur is helemaal on trend. Een glazen schuifdeur kopen zorgt ervoor dat jouw ruimtes groter zullen lijken. Dit komt niet alleen door het glas. Je kunt de schuifdeur namelijk ook open laten staan, waardoor je verschillende ruimtes met elkaar kunt verbinden. De glazen schuifdeur past perfect in een modern of urban interieur en wordt ook al veel in het industriële interieur gezien. Ga voor een glazen schuifdeur met een mooi afgewerkte zwarte rand of kies juist voor randen in andere kleuren zoals koper of goud. Deze trend zal hoe dan ook nog een tijd blijven en past perfect bij het interieur van de toekomst.

De terrasoverkapping

Steeds meer mensen kiezen voor een terrasoverkapping. En dat zal in 2022 niet anders zijn. Je kunt deze losstaand bouwen, bijvoorbeeld als overkapping voor een jacuzzi of aan je huis bouwen. De terrasoverkapping zorgt ervoor dat er meer een link ontstaat met het exterieur. Dat maakt deze optie ook zo populair.

De veranda

Ook de veranda wordt veel gekozen, want hiermee kun je in vrijwel alle seizoenen in de tuin genieten. Dit kan een aanbouw aan de woning zijn of slechts een afdak dat op houten palen steunt. Vaak is hier ook een houten vloer op aanwezig die gelijk doorloopt met de vloerhoogte binnenshuis. Onder de veranda zit je altijd beschut, wat maakt dat deze veel wordt geplaatst.

De serre

Een serre zorgt ervoor dat je wat extra woonruimte hebt. Ze beschikken over veel ramen, maar de serre is een gesloten ruimte die vaak ook verwarmd is. In de serre kun je het hele jaar door genieten van je tuin. Kies er bijvoorbeeld voor om de eettafel in de serre te plaatsen of creëer er een mooie zitgelegenheid.

Weet jij al welke woontrend voor 2022 je zou willen toepassen in huis? Doe eens wat meer inspiratie op bij verschillende aanbieders en bekijk welke optie de beste keuze voor jou is. Met deze trends sla je in elk geval nooit de plank mis. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
tv in kleine ruimte Previous post Tip om je tv op te hangen in kleine ruimtes
kringloopwinkel Next post Inrichten met krap budget: op naar de kringloopwinkel