Read Time:2 Minute, 36 Second

Wil je jouw badkamer een trendy update geven, zonder hier al te veel geld aan uit te geven? Dan kun je er ook voor kiezen om slechts kleine delen van de badkamer aan te passen. Door in een watervalkraan voor in de badkamer te investeren, verander je al de hele uitstraling van de badkamer. Een watervalkraan maakt zelfs van de saaiste badkamer een trendy, moderne en unieke badkamer.

De watervalkraan: een korte kennismaking

watervalkraan
Wiesbaden Alegra waterval-kraan a 109,75

De watervalkraan geeft water niet zomaar vrij, maar doet dit als een echte waterval. Gebruik je de kraan in de wasbak, dan komt het water uit een brede afvoer als een echte waterval naar buiten. Gebruik je de kraan in de douche, dan heb je echt het idee dat je onder een waterval staat te douchen. De kraan ziet er niet alleen uniek uit, maar geeft je ook een echt wellness gevoel.

De verschillende soorten watervalkranen

De meeste mensen denken dat de waterval kraan enkel in de wasbak geplaatst kan worden, maar dit is zeker niet het geval. De kraan is inderdaad geschikt voor de wasbak, maar er zijn meerdere soorten watervalkranen. Denk hierbij ten eerste aan de waterval wand baduitloop.

waterval kraan baduitloop
Grohe waterval kraan baduitloop a 475,19

De waterval wand baduitloop is een kraan die je gebruikt om het bad te vullen. In plaats van een gewone kraan, geeft deze kraan het water echt vrij als een waterval. Het lijkt net of je in een meertje in de natuur ligt te dobberen, maar dan lig je gewoon in je eigen bad met een waterval badkraan.

 

Ook is er nog de regendouche met waterval. Deze douche wordt in het plafond geplaatst en geeft het water vrij als een echte waterval in de natuur. Op deze manier gaat de regendouche met waterval nog net iets verder dan de gewone regendouche, die vaak een kleinere kop heeft en dus minder water vrijgeeft. Wil je een regendouche kopen die je echt het idee geeft dat je in de vrije natuur aan het douchen bent? Dan is de regendouche met waterval een goede investering.

regendouche met waterval
Zazzeri Shiro Regendouche met waterval uitloop a 924,-

De waterval kraan: ideaal voor de moderne badkamer

Omdat de waterval kraan relatief nieuw is op de badkamermarkt, associëren veel mensen deze unieke kraan met de moderne badkamer. Heb je op dit moment een moderne badkamer en wil je jouw badkamer nog hipper maken? Dan hoef je hier alleen de kranen voor te vervangen. Voor een kleine investering heb je het nieuwste snufje van dit moment in je badkamer: de waterval kraan. Uiteraard kies je helemaal zelf waar je de kraan plaatst: in de wasbak, in bad, in de douche of op meerdere plekken. Waar je deze trendy kraan ook laat plaatsen: jouw badkamer ziet er weer op en top modern uit met deze unieke kraan.

waterval kraan
Wiesbaden Lima vrijstaande waterval badmengkraan

Uitgelichte afbeelding: www.inspirerend-wonen.be

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Welke kachel is voor mij het beste?
Next post De modetrends in tuininrichting voor 2017