Read Time:3 Minute, 21 Second

We dromen allemaal van een badkamer die weinig schoonmaak vergt. Iedereen is bekend met urenlange schoonmaakbeurten om de kalkranden of de zeeprestjes van de wastafel te verwijderen. Jammer genoeg levert een flinke tijd schrobben, niet altijd het gewenste resultaat op. Liefst van al willen we ook allemaal een badruimte die jarenlang, of zelfs levenslang meegaat, om niet iedere vijf jaar met verbouwingen en extra kosten te zitten kijken. Solid surface is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit dat een einde maakt aan vergeefse schoonmaakpogingen en waarvan je bovendien jarenlang kunt genieten.

Mondiaz Lagom Solid Surface badmeubel en wastafels

Wat is een solid surface wastafel?

Solid surface (letterlijk “vast oppervlak”) is een materiaal, samengesteld uit acryl, polyester en verschillende harsen. Dankzij zijn unieke grondstoffenmix, gaat dit materiaal jarenlang mee. Vooral voor wastafels in badkamers, wordt solid surface, de laatste jaren, steeds meer gebruikt. Misschien klinken de termen “Ideavit”, “Nemo” en “Crosstone” jou bekend in de oren? Dit zijn allemaal fabrikanten van solid surface wastafels. Op deze pagina vind je een zeer smaakvol voorbeeld van een Ideavit solid surface wastafel.

Ben jij meer te vinden voor een vierkantig design? Dan is deze prachtige waskom,wellicht iets voor jou!

Voor diegenen die houden van ronde of ovaalvormige wastafels, heeft Nemo dan weer een uitgebreid assortiment. Wat dacht je van onderstaande solid surface wastafel uit de collectie van Nemo? Deze link biedt je meer informatie over deze prachtige, ronde waskom.

Wat zijn nu precies de voordelen van een solid surface wastafel?

  • Unieke samenstelling: Dankzij de bijzondere grondstoffenmix waaruit solid surface wastafels samengesteld zijn, staat een solid surface wastafel kopen, garant voor jarenlang plezier en gebruik.
  • Slijt- en vochtbestendig: Het robuuste karakter van dit materiaal zorgt ervoor dat jouw solid surface wastafel geheel intact blijft en niet kan slijten, zelfs niet bij contact met chemische stoffen. Naast slijtage, is ook vocht een groot probleem in veel badkamers. Vocht laat dikwijls ongewenste sporen na, die daarna moeilijk te verwijderen zijn. Solid surface wastafels lossen ook dit probleem op, ze zijn immers stuk voor stuk volledig vochtbestendig.
  • Hygiënisch: Wie droomt er niet van een wastafel die weinig of geen onderhoud nodig heeft?! De samenstelling van solid surface, zorgt ervoor dat je amper tijd hoeft te besteden aan de schoonmaak ervan. Het verschil tussen solid surface en andere badkamermaterialen, is dat solid surface niet uit kleine poriën, maar in plaats daarvan, uit een volledig afgesloten oppervlak, bestaat. Hierdoor kan vuil zich logischerwijze ook niet gaan ophopen. Schoonmaakmiddelen zijn daarom amper nodig voor het onderhoud van jouw solid surface wastafel en de besparing hierop is dan ook nog eens mooi meegenomen!
  • Voor ieder wat wils: Zoals je kunt zien aan de producten beschikbaar op onze veelzijdige webpagina, worden solid surface wastafels in alle denkbare vormen en ontwerpen vervaardigd. Een solid surface wastafel kopen, is daarom mogelijk voor mensen met heel uiteenlopende smaken.
Mondiaz Laom badmeubel met wastafel

Wat is de solid surface wastafel prijs?

Na de rubriek “wat is een solid surface wastafel” en de voordelen hieraan verbonden gelezen te hebben, denk je misschien dat een solid surface wastafel eerder prijzig is. Toch kunnen we jou, ook hier, geruststellen. Wij hebben zowel goedkopere als duurdere ontwerpen ter beschikking. De fabrikant “Wiesbaden” bijvoorbeeld, biedt tal van prijsvriendelijke solid surface wastafels aan. Neem maar eens een kijkje op sanitairwinkel.nl en ontdek hier meerdere, stijlvolle, wastafels aan scherpe prijzen. “Wiesbaden Maria“, “Wiesbaden Julia” en “Wiesbaden Tessa” bieden diverse mogelijkheden aan budgetvriendelijke tarieven. Solid surface wastafels uit de hogere prijsklasse, zijn onder meer terug te vinden bij het merk “MONDIAZ”. Een veel verkocht model uit onze MONDIAZ-collectie vind je hier. Deze elegante, solid surface wastafel bestaat uit 2 wasbakken en is beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen!


Je ziet, de solid surface wastafel prijs kan variëren van vrij laag tot relatief hoog, afhankelijk van het gewenste merk en design.

Ben jij op zoek naar een nieuwe wastafel? Kies dan voor het jarenlange comfort van solid surface! Op deze pagina vind je jouw smaak ongetwijfeld terug!

Ideavit Solidjazz wastafel
Ideavit Soliddual wastafel
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
trottoirbanden Previous post Trottoirbanden in combinatie met stappelblokken
dakschade Next post Dakschade, ergernis van elke huisbezitter