Read Time:2 Minute, 24 Second

Vind jij het heerlijk om te klussen, ben je altijd bezig met het verbeteren van je inrichting of vind je het gewoon leuk om interieurinspiratie op te doen? Zet dan een of meerdere interieur applicaties op je telefoon. Dit zijn mobiele applicaties die volledig gericht zijn op het veranderen en verbeteren van jouw interieur en die jij kunt gebruiken om je huis nog beter in te richten.

Wij helpen je graag de beste interieur applicaties te vinden en daarom beschrijven we de beste interieur apps van nu in dit artikel. Het gaat om interieur applicaties voor de iPad, maar ook om interieur applicaties voor je telefoon.

1: Home Design 3D

Deze applicatie is ideaal voor mensen die een huis gaan bouwen of verbouwen. Door deze app te gebruiken, kun je namelijk zien hoe jouw interieurideeën er in het echt uit gaan zien. Niet alleen in tweedimensionale tekeningen, maar ook in echte 3D tekeningen.

interieurapp

2: Magicplan

Met de mobiele app Magicplan kun je lekker bezig zijn met het stylen van je interieur, zonder dat je echt aan het stylen bent. Je ziet hoe een bepaalde print op de muur eruit zou zien, je kunt de vloer van je woonkamer veranderen in de app en je kunt zien hoe een bepaald meubelstuk in jouw huis zou staan. Ben je tevreden over het resultaat, dan heb je weer goede inspiratie om lekker te gaan shoppen voor jouw interieur.

3: Hom3decorator

Deze app kun je gebruiken om te zien hoe een bepaald meubelstuk in jouw huis zou staan. Wil je bijvoorbeeld zien hoe een bepaalde bank in jouw woonkamer zou staan, dan maak je een foto van de woonkamer. Deze foto zet je in de app, om er vervolgens een bank naar keuze in te plakken. Ziet het er mooi uit? Dan weet je dat deze bank prima in jouw woonkamer zal passen.

4: Neybers

De woon applicaties Magicplan en Hom3decorator richten zich vooral op het inrichten van je huis, maar de app Neybers gaat in feite een stap terug in het proces. Deze app richt zich namelijk niet op de inrichting van je woning, maar op de indeling van het pand. Door de app te gebruiken, kun je met behulp van je smartphone een overzichtelijke plattegrond van je huis maken. Dit is handig als je gaat (ver)bouwen, maar nog niet zo goed weet hoe je jouw huis in wil delen.

interieur apps

5: Flexa Visualizer 

Ben je van plan om een wandje te gaan verven, maar weet je nog niet zo goed welke kleur je moet kiezen? Dan kun je de applicatie van Flexa gebruiken om te kijken welke kleuren wel en niet goed in jouw huis en bij de rest van jouw interieur passen. Je richt de camera op de muur die je wil verven, je selecteert een kleurtje in de app en je ziet meteen hoe deze kleur op jouw muur zou staan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Met een multifunctionele hanglamp benut je ook de ruimte bóven de lamp
Next post Een poef is een catchy toevoeging aan elk interieur