Read Time:1 Minute, 55 Second

De kleur groen is een geliefde kleur in het interieur. Niet gek dat behalve meubelen en accessoires we deze mooie natuurlijke kleur ook graag terugzien op onze muren. Groen behang past perfect in een stijl met natuurlijke materialen, maar staat ook heel mooi in andere stijlen omdat de kleur nooit té aanwezig is. Groen is natuurlijk niet zomaar groen, er zijn zoveel verschillende tinten om uit te kiezen en iedere tint geeft uw interieur een iets andere uitstraling. Mintgroen, frisgroen, donkergroen en olijfgroen zijn slechts enkele tinten uit de veelzijdige groene familie. 

groen-behang-arte-abanico-behang-2

Energiek mintgroen behang

Groen behang is over het algemeen een rustgevende kleur. Sommige tinten doen denken aan de natuur en creëren daarmee een ontspannen sfeer in uw interieur, alsof u buiten naar binnen haalt. Lichte tinten zoals frisgroen en mintgroen behang kunnen daarentegen juist energie opwekkend zijn en laten de kamer veel ruimtelijker ogen. 

Knus en gezellig donkergroen behang

In tegenstelling tot het frisse mintgroene behang maakt donkergroen behang de kamer juist donkerder en knusser, de ideale tint voor een gezellige hoek waar u lekker kunt ontspannen. Kleurrijke accenten, zoals de vissen op het Aquario Cole & Son behang, maken de hoek nog knusser en leuken samen met uw accessoires kale wand op.

Speels en chique olijfgroen behang

Net als de echte olijf komt de olijfgroene kleur in vele prachtige tinten. Olijfgroen behang heeft een speels maar chique randje en staat prachtig in combinatie met een witte basis en houten accenten. Op zoek naar iets speciaals? Ga voor een ton sur ton look, de Franse vertaling voor ‘tint op tint’ waarbij je meerdere tinten uit dezelfde kleurgroep met elkaar combineert. Laat verschillende olijftinten terugkomen in uw meubelen, accessoires en natuurlijk op de muur en geniet van een stijlvolle en rustgevende hoek.

Groen en goud behang: een ‘match made in heaven’

Groen is goed met goud te combineren omdat deze kleuren met elkaar contrasteren. Soms kun je op behang groen goudkleurige accenten terugvinden, zoals op het Hicks’ Hexagon behang van Cole & Son. De geometrische honingraat achtige print is een herkenbare klassieker en zorgt voor een subtiele maar zeer elegante uitstraling in het interieur. De kleinste hexagons op dit grafische behang zijn verguld met een glanzend goudkleurig laagje, wat zorgt voor een elegante en unieke uitstraling in uw interieur!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
huis beveiligen Previous post De beste tips voor het zo goed mogelijk beveiligen van je huis
kunstplanten Next post Stap in de wondere wereld van de kunstplanten